Satelitul ciinilor va juca meciurile de acasa la Calarasi.

Succesul pe care l-au avut ciinii cu turneul de meciuri amicale prin tara i-a convins pe acestia ca fanii dinamovisti din orasele respective merita sa vada echipa si in intilnirile oficiale. Si din acest motiv, satelitul Dinamo II va fuziona din vara cu una dintre format iile pe care alb-rosiii le-au intilnit in aceste partide de pregatire.

Este vorba de divizionara C Dunarea Calarasi, care urmeaza sa se uneasca cu echipa a doua a celor din Stefan cel Mare, iar meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Calarasi, mizindu- se astfel si pe prezenta masiva a suporterilor din urbea dunareana la intilnirile de acasa. De altfel, amicalul pe care Dinamo l-a disputat la Calarasi a beneficiat de o afluenta masiva de public, aproape 10.000 de oameni venind sa vada pe viu liderul campionatului si sa-si manifeste atasamentul fata de trupa lui Mircea Rednic.

Brazilian pe lista

Dupa ce Steaua l-a achizitionat pe Elton de la Corinthians, se pare ca si Dinamo face concesii acestei mode de a inregimenta fotbalisti brazilieni. Trupa din Stefan cel Mare este interesata de achizitionarea unui mijlocas din Tara Cafelei. Este vorba de Ze Roberto, care evolueaza la Botafogo, are 26 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas ofensiv. Un impediment major in privinta realizarii transferului il constituie pretul cerut de sud-americani, undeva in jur de 1,5 milioane de euro.

Limita de timp

Tehnicianul ciinilor a enuntat o teorie destul de interesanta referitor la perioada in care va ramine pe banca echipei din Stefan cel Mare: "Eu am o teorie: un antrenor nu trebuie sa stea la o formatie mai mult de doi ani! Stiu eu de ce". Mircea Rednic a fost pina acum fidel acestui principiu, el respectind acest criteriu al duratei la toate echipele pe la care a mai fost: Craiova, Vaslui, Bacau sau Rapid. Puriul a reafirmat ca in Romania va mai antrena doar pe Dinamo si ca va pleca de aici doar in strainatate.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.