Fara sa se arate prea afectat dupa esecul (2-4) echipei sale din derby-ul cu rivala Dinamo, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca obiectivul formatiei antrenate de Cosmin Olaroiu este sa invinga pe CFR Cluj (in partida din etapa a 28-a) si astfel sa prinda locul doi destinat Ligii Campionilor.

"Am tras linie si sunt multumit in momentul de fata de ceea ce inseamna Steaua. In ce priveste lupta pentru pozitia a doua a clasamentului, cred ca tot Rapidul ramane principala noastra contracandidata. Cat depre CFR, daca nu batem la Cluj inseamna ca nu meritam sa jucam in Europa.

Daca vom castiga, totul e ok, pentru ca la un simplu egal al CFR-ului, Steaua ar fi pe locul doi", a subliniat Gigi Becali, care si-ar dori arbitri straini si la duelul programat sa se dispute pe arena din Gruia. "Deja am uitat de meciul cu Dinamo. A fost o incercare, sa vada Dumnezeu daca ne pierdem credinta, dar nu ne pierdem noi credinta pentru un simplu meci. Eu cred ca Steaua va fi singura echipa care va juca in Liga Campionilor in sezonul viitor. Dinamo este o echipa puternica, la fel si Rapidul.

In momentul de fata, Dinamo are fata de Liga Campionilor, mai ales daca vine Borcea cu fata lui. Dar eu zic ca nu vor juca. Atat timp cat vor avea simbolul ala cu cainii pe stema, nu vor evolua in aceasta competitie. De altfel, eu le-am si zis sa schimbe sigla, pentru ca este un simbol al raului, dar nu vor sa inteleaga", a mai spus finantatorul gruparii din Ghencea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.