George Copos nu-l mai recunoaste pe Ionel Ganea, atacantul care facea furori in tur, la Dinamo, reprosindu-i acestuia lipsa determinarii si agresivitatii in joc.

In schimb, finantatorul feroviarilor a fost impresionat de atitudinea lui Moldovan si a lui Nicolae Grigore, cel care a adus ultima victorie a Rapidului. Patronul giulestenilor spune ca s-a bucurat la golul gazdelor, obligat de mediul ostil in care se afla.

Sport Total: A fost Rapid ajutat de arbitri, la Pitesti?

George Copos: Asistentii au gresit foarte mult, intr-adevar, si au anulat doua goluri perfect valabile, unul pentru noi si unul pentru argeseni, dar centralul este unul dintrei cei mai buni arbitri de pe continent si a aratat mult profesionalism.

E adevarat ca v-ati bucurat la golul gazdelor?

Era o tribuna incitata la violenta. Ce puteam sa fac? Am fost silit de circumstante sa ma bucur. Erau si copii de la un centru de plasamant in jurul meu si nici lor nu le-a placut. Au spus ca n-au mai vazut oameni atit de rai pe un stadion.

Ganea nu mai are acelasi randament ca in Stefan cel Mare.

Nu mai e deloc atacantul pe care l-am luat de la Dinamo. M-a dezamagit si acum, cu FC Arges. Nu mai are determinarea, dorinta de victorie si agresivitatea care altadata il defineau. S-a vazut si din felul in care a executat penalty-ul: fara forta si fara prea multa convingere.

De ce credeti ca se intimpla asa?

Nu-mi dau seama, intrebati-l pe el. Ma uit la el si la Moldovan, doi fotbalisti cu atita experienta si profesionalism, dar cu atitudini diferite in aceasta partida. Sper ca Ionel Ganea sa-si revina cit mai repede, pentru ca ne asteapta multe meciuri dificile de acum incolo.

Ati remarcat pe cineva?

Au fost mai multi care au evoluat bine, dar mi-a placut in mod deosebit Nicolae Grigore, care a jucat foarte motivat. Este si un baiat cu adevarat serios si foarte bine educat.

V-a placut derby-ul Steaua - Dinamo?

Nu m-am uitat la acest meci, deoarece nu m-a interesat. Steaua a avut noroc cu noi, dar nu si de data aceasta. Nu mi-e frica deloc ca ni s-ar putea intimpla si noua ce-au patit stelis tii acasa. Avem o echipa foarte buna si cred cu tarie ca putem termina pe locul doi la finalul acestui campionat.

Penescu, pus la zid

Dupa ce patronul celor de la FC Arges a folosit mai multe invective la adresa lui George Copos, pe durata partidei FC Arges - Rapid, 1-2, clubul giules tean, ca raspuns, a emis ieri un comunicat. In acesta se spune despre Cornel Penescu ca a facut "circ de prost gust".

"FC Rapid dezavueaza in mod public reactiile domnului Cornel Penescu. Ca domnul Penescu a ales sa faca acel circ de prost gust cu trimitere directa la domnul George Copos (culmea, unul dintre sponsorii gruparii din Trivale!), lucru care tine pina la urma de educatie, e problema personala a dinsului", scrie in comunicat.

Oficialii giulestenilor sustin ca nu au practicat niciodata metodele lui Cornel Penescu, cel care afirmase luni ca este furat de arbitri, pentru ca adversarii le dau mai multi bani. Giulestenii au pregatit si o pilda pentru pitestean: "Sa fie convins ca Rapid nu a practicat si nu va practica metodele invocate de domnul Penescu, a carui suparare este de inteles, pina la un punct. Poate ca implicarea sa in fotbal a fost generata de intentii laudabile si dezamagirea este, in consecinta, mare acum, dar eforturile si acuzatiile sale trebuie lansate in cu totul alte directii. Merita recitit, credem noi, proverbul cu <>".

Cu Dinamo, pe National

Dupa ce stadionul giulestenilor a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, in urma incidentelor provocate de fanii gazda la partida Rapid - Steaua, derby-ul cu Dinamo urmeaza sa se dispute pe Stadionul National. FRF a luat aceasta hotarire pentru ca, desi giulestenii trebuiau sa joace meciurile de acasa la 150 de km departare de Bucuresti, in acelasi timp, regulamentul prevede si ca Dinamo sa nu parcurga o distanta mai mare decit cea initiala.

Investitii in viitor

Astazi, de la ora 11:00, la baza sa de antrenament de la Straulesti, clubul Rapid organizeaza prezentarea oficiala a uneia dintre cele mai moderne locatii de pregatire din Romania, pentru copii si juniori. La inaugurarea celor trei terenuri vor lua parte si citeva dintre vedetele actuale ale Rapidului, Dani Coman, Viorel Moldovan, Ionel Ganea si Costin Lazar, dar si tehnicianul alb-visiniilor, Razvan Lucescu, ca si patronul George Copos.

"Decisiv cu CFR"

Bucuros dupa victoria in fata pitestenilor, decarul giulestenilor, Emil Dica, spune ca meciul decisiv pentru obtinerea locului doi este deplasarea la CFR Cluj: "Este un rezultat foarte bun pentru noi si consider ca avem in continuare sanse la locul secund. Va fi o lupta in trei, insa sa nu uitam ca Clujul nu a jucat pina acum nici cu noi, Steaua sau cu Dinamo. Meciul de la Cluj va fi unul decisiv".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.