Dupa ce au trait o seara neagra, pierzind meciul cu Dinamo, scor 4-2, stelistii au si mari probleme de efectiv inaintea partidei cu Gloria Bistrita, de simbata. Inca lipsiti de aportul lui Dica si al lui Oprita, acum ros-albastrii l-au pierdut si pe Thereau, fortat in partida cu alb-rosii. Apti sint doar Badea si Iacob. Francezul a suferit din greu la meciul cu Dinamo, iar fisura acestuia de la metatarsian s-a agravat.

Lovit la un duel banal, in meciul cu Rapid, Cyril Thereau a fost diagnosticat cu fisura la ultimul os metatarsian al piciorului drept. Aceasta accidentare este una extrem de inselatoare, in sensul in care te poate durea foarte tare in unele zile, in timp ce in altele nici nu o simti. Pentru ca Victoras Iacob are inca probleme de adaptare la ritmul de joc, asta dupa ce a suferit o operatie la menisc, antrenorul Olaroiu l-a fortat pe francez inca din debutul partidei cu Dinamo.

Chiar daca a marcat golul doi pentru Steaua, in minutul 90+7, Cyril a facut aproape figuratie pe teren din minutul 80 din cauza accidentarii. Planul lui Oli de a-l inlocui pe francez cu Victoras Iacob a dat gres atunci cind Cristocea s-a accidentat, in locul sau fiind nevoit sa intre Jancker, ceea ce a insemnat a treia schimbare pentru Steaua. Din pacate pentru ros-albastri, fisura lui Thereau s-a agravat, el fiind nevoit sa-si imobilizeze in ghips laba piciorului drept luni dimineata, iar perioada de recuperare a atacantului francez se pare ca va fi de aproximativ doua saptamini.

Astfel, Steaua ramine cu doar doi atacanti valizi in lot, Badea si Iacob, asta dupa ce, la ora partidei cu Dinamo, ros-albastrii au avut tot numai doi fundasi centrali apti de joc, Radoi si Baciu. Chiar daca Oprita si Dica au revenit in tara, ei mai trebuie inca sa urmeze un program de aproximativ trei saptamini de lucru individual, asta pina sa poata intra la pregatirile cu echipa si, implicit, la joc. O varianta pe care Olaroiu o are la dispozitie este jocul cu un singur atacant, in spatele sau urmind sa evolueze Elton, cel care s-a dovedit incisiv in unele momente ale partidei de simbata, cu Dinamo.

SUPOZITIE. Gigi are telefonul ascultat?

Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat intr-o conferinta de presa ca el, Mihai Stoica si Cristi Borcea au telefoanele ascultate de DNA. "Au dat astia de la PNA (n.r. - DNA) mandate acum, ca sa-mi fie ascultat mie telefonul, lui MM Stoica si lui Borcea. Cica sa nu facem noi aranjamente. Mie mi-a zis cineva de la PNA, de acolo. Acum aude si Borcea, pentru ca daca nu ne batea, nu-i spuneam, ca sa-l prinda aia cu vreun aranjament. Mie-mi spun oamenii, ca eu o sa fiu presedintele Romaniei si trebuie sa fiu protejat", a incheiat latifundiarul din Pipera.

RECIDIVA. Convocati la comisie pentru incidente
Dupa incidentele grave de la partida dintre Steaua si Dinamo, desfasurata in Ghencea, oficialii stelisti au fost chemati la Comisia de Disciplina a FRF, azi, de la ora 15:00. "Cei de la Steaua au fost convocati pentru miine (n.r. - azi). Trebuie sa explice incidentele de la meciul cu Dinamo. Noi avem deja rapoartele in care au fost mentionate obiectele care au fost aruncate din tribuna de suporteri", a spus Mircea Cezar Ionescu.

Padureanu, inca suparat

Dupa ce anul trecut a fost facut, conform declaratiilor sale, "pui de hitlerist" de Mihai Stoica, Jean Padureanu este in continuare suparat pe oficialul stelist. "Nu l-am iertat, dar nici nu-l acuz. Asta e imaginea lui si a clubului pe care-l conduce. Fiecare face ce-l duce capul si suporta consecintele", a spus conducatorul Bistritei, care e decis sa cistige meciul cu Steaua si pentru a-i impiedica pe acestia sa ocupe locul doi.

Vor brigada straina

Desi slovacii Lubos Michel si Vratislav Hrinak n-au arbitrat ireprosabil partidele Stelei cu Rapid, respectiv Dinamo, primului putindu-ise reprosa cartonasul galben care l-a facut pe Goian sa piarda derby-ul contra ciinilor, iar lui Hrinak o lovitura de pedeapsa la hentul lui Blay, patronul Stelei vrea arbitri straini si la meciul cu CFR Cluj. "Ca sa nu existe loc de interpretari, trebuie, neaparat, tot o brigada din strainatate la partida cu CFR Cluj", a declarat Gigi Becali.

OLAROIU, IRONIC?

Ravasit, afectat pina la limita puterilor, Cosmin Olaroiu a venit la conferinta de presa de dupa meciul cu Dinamo declarind, printre altele, ca: "Eu sint principalul vinovat pentru esecul din aceasta seara". Paradoxal poate, aceasta afirmatie vine sa ridice niste semne de intrebare. Si asta pentru ca, la pauza, Oli a primit indicatii pretioase de la patronul Gigi Becali, el trebuind sa-i introduca pe teren pe Ochirosii si pe Cristocea, noua si vechea pasiune a latifundiarului din Pipera.

Daca mai punem la socoteala si titularizarea lui Nicolita pe postul de fundas dreapta, unul dintre sfaturile lui Gica Hagi pentru nasul sau Gigi, avem imaginea unui antrenor care nu si-a putut face echipa. Iar declaratia lui e cu atit mai surprinzatoare. S-ar putea ca Oli sa fi dorit sa fie ironic la adresa patronului sau, cel care l-a obligat sa faca echipa asa dupa cum a gindit-o el, nelasindu-l pe tehnician sa-si faca meseria.

"Din pacate pentru el, Oli si-a pierdut credibilitatea in fata jucatorilor. El nu mai are autoritatea pe care o avea la inceput, si asta pentru ca Gigi s-a bagat prea mult si prea vizibil peste el", a dezvaluit o sursa din cadrul clubului.

Extrem de afectat

La antrenamentul de ieri, unul in care atmosfera a fost apasatoare pentru stelisti, Cosmin Olaroiu nu a scos nici un cuvint, el fiind foarte zdruncinat de rezultatul de simbata. De antrenament s-au ocupat secunzii Mitica Bolborea si Catalin Necula. Singura veste buna pentru Oli este revenirea lui Goian, a carui etapa de suspendare a trecut odata cu meciul cu Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.