Plecat in urma cu doua luni de la Universitatea Craiova, Mircea Rednic sustine ca in acest moment se gandeste la un contract in strainatate. "Deoarece promisesem suporterilor craioveni ca voi ramane la Universitatea, in vara am refuzat Dinamo si Rapid. Este prima data cand spun aceste lucruri. in pauza competitionala am fost curtat insistent de cele doua cluburi bucurestene".

Libertatea: Va ganditi sa reveniti la Rapid dupa toate cele intamplate sezonul trecut? Mircea Rednic: in viata orice e posibil. Nu sunt un fricos. Sunt un luptator. S-a scris despre mine ca bag fitile pentru a fi antrenor la Rapid. Nu e nimic adevarat. in vara, am renuntat ofertele lui Dinamo si Rapid, pentru ca le promisem fanilor stiintei ca voi ramane acolo.

George Copos va vrea din nou la Rapid. Nu am mai vorbit cu George Copos de foarte mult timp si ceea ce s-a scris pana acum sunt pure inventii. Din strainatate nu se mai aude nimic? Acesta e obiectivul meu. Am oferte din Belgia, Elvetia, Qatar si Rusia. Cel mai aproape sunt de elvetienii de la Grasshoppers ZUrich, cu care voi semna cel mai probabil la finele saptamanii. Mai sunt doua echipe din Belgia care ma vor si impreuna cu impresarul meu vom analiza cea mai buna oferta. Cum a fost la Universitatea Craiova? Usor nu este nicaieri. Craiova e un nume in fotbalul romanesc si e normal ca oamenii care investesc dar si suporterii sa aiba pretentii la a face performanta. Din pacate situatia de acum nu e de invidiat. Daca nu se fac anumite schimbari va fi foarte greu in retur.

Cand eram la Rapid am primit prima oferta de la Craiova. Am refuzat pentru ca incepusem o treaba in Giulesti si nu puteam sa o las la jumatate. imi pare rau ca nu am dat curs acestei oferte pentru ca la putin timp am fost dat afara de la Rapid. Cum a fost perioada din Arabia Saudita? A fost o perioada nefasta pentru mine si imi pare rau ca am dat curs ofertei. Din punct de vedere financiar totul a fost foarte bine, dar fotbalul e in urma si e greu sa lucrezi. Cine va lua titlul? Steaua e favorita. Dinamo si Rapid se vor bate si ele pana la capat. Toate meciurile se joaca pe teren si acest lucru e cel care va revigora fotbalul.

"Puriul" e in carti si la FC Arges

Ion Moldovan va fi schimbat de la FC Arges probabil dupa meciul cu Dinamo din ultima etapa a turului. intr-o conferinta de presa desfasurata ieri, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, omul care l-a sustinut tot timpul pe "Comisar", a spus ca antrenorul va fi demis dupa ultimul rezultat inregistrat, 1-1 cu Apulum, acasa. Cel mai probabil, in locul sau va fi adus Mircea Rednic, antrenor fara contract in momentul de fata, numele lui fiind vehiculat tot de presedintele CJ Arges.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.