Secundul giulestenilor, Marian Rada, critica dur comportamentul managerului general al Stelei Antrenorul secund al Rapidului, Marian Rada, s-a aratat nemultumit de atitudinea fortelor de ordine la meciul de duminica.
Acesta ii considera vinovati pentru incidentele care au avut loc la partida cu Steaua pe conducatorii Jandarmeriei care, in opinia tehnicianului, nu si-au facut datoria. "Clubul a fost amendat la sfirsitul jocului de Jandarmerie, dar noi ii platim degeaba pe oamenii de ordine. Cum au reusit suporterii sa intre in stadion cu fumigene, torte si petarde? Inseamna ca cei pe care noi ii platim nu si-au facut deloc treaba. Dar, cred ca voi vorbi cu jucatorii si cu Razvan sa mergem noi sa facem controlul la porti, sa nu se mai introduca in stadion obiecte care pot afecta desfasurarea jocului. Pe urma mergem in vestiar si ne pregatim sa intram in teren", a declarat fostul fundas rapidist.

Marian Rada considera ca gesturile oficialului din Ghencea la adresa fanilor au fost premeditate. "Spectatorii au fost provocati de Mihai Stoica. Daca eu il vedeam in acel moment, cred ca l-as fi luat la suturi! Nu se face asa ceva! Dar, la partida urmatoare, voi face si eu la fel, voi provoca fanii adversi si, daca voi fi lovit de vreo bricheta, o voi arata observatorului, ca sa-i suspende", a spus secundul lui Razvan Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.