Omul care a adus ultima victorie in Ghencea pentru Dinamo isi doreste sa recidiveze miine si sa doboare si in campionat recordul de invincibilitate al Stelei, acasa. Desi are mici probleme de sanatate, Claudiu Niculescu este sigur pe el si crede ca o victorie i-ar spala pe elevii lui Rednic de toate pacatele din retur. Capitanul ros-albilor spune ca atmosfera la echipa este in continuare excelenta.

Claudiu Niculescu a doborit o statistica, in urma cu cinci ani, ce arata o invincibilitate suparatoare pentru ciini in meciurile din Ghencea. Atacantul a inscris atunci un gol senzational, pe finalul meciului. Un sut perfect, care s-a oprit in vinclul portii si a intrerupt o serie neagra pentru Dinamo, de 13 ani fara succes in casa rivalului de o viata. Atunci, victoria adusa de Clau-gol a contat pentru Cupa Romaniei, invincibilitatea ros- albastrilor limitindu-se la meciurile din campionat.

Ieri, Niculescu a vorbit despre acest subiect. "Daca nu gresesc, nu am mai cistigat in campionat, in Ghencea, din 1989. A trecut ceva timp. A venit momentul! Trebuie sa ne impunem pentru a fi linistiti". Atacantul este de parere ca un succes in fieful dusmanului de moarte ar linisti apele in Stefan cel Mare: "E adevarat ca in acest retur am avut unele rezultate nesatisfacatoare, insa o victorie cu Steaua ne va spala toate pacatele. Am incredere ca vom face un meci mare".

Niculescu a vorbit apoi despre atmosfera din lot, inainte de marele derby: "Atmosfera la echipa nu este deloc stricata, e foarte buna, ca si pina acum, numai ca ne-au lipsit victoriile in ultimul timp". La sfirsit, golgeterul ciinilor a comentat si declaratia lui Gigi Becali, care spunea ca Dumnezeu nu o va lasa pe Steaua sa piarda chiar in Simbata Mare: "Totul se va decide pe teren, nu va conta cine e mai credincios si cine e mai putin credincios".

Probleme de lot

Mircea Rednic a spus ieri ca se confrunta cu unele probleme de lot, iar in cele doua zile care au mai ramas pina la ora meciului cu Steaua se va face tot posibilul ca jucatorii cu probleme sa fie recuperati: "Balace s-a reaccidentat la antrenament, Niculescu, Fernandes si Ropotan nu s-au pregatit pina acum". Din cite se pare, doar accidentarea lui Balace pare a fi mai serioasa, toti ceilalti urmind sa fie prezenti la meciul din Ghencea.

Alaturi de Puriu

La inceputul acestei saptamini, Vladimir Cohn si-a reluat atacurile la adresa lui Mircea Rednic. Nemultumit de rezultatul de egalitate din meciul cu SC Vaslui, actionarul nu l-a iertat pe antrenor, dar nici pe jucatori sau pe unii membri ai Consiliului de Administratie. Ieri, Nicolae Badea a comentat atacurile colegului si prietenului sau: "Fiecare actionar vorbeste in nume propriu, nu in numele clubului Dinamo. Am trimis cu ceva timp in urma o cerere scrisa, prin care rugam sa se evite parerile negative la adresa vreunui jucator".

Apoi, omul de afaceri i-a luat apararea tehnicianului: "Domnul Rednic a avut ca obiectiv la inceputul anului calificarea in grupele UEFA si participarea in cupele europene, insa am avut parte de o surpriza placuta trecind de acest nivel, chiar daca unii dintre specialistii de weekend ne vedeau undeva la mijlocul clasamentului".

L-a intepat pe Copos

Nicolae Badea nu a rezistat nici ieri fara sa nu arunce o noua sageata catre George Copos. Acesta a vorbit despre ultimul succes in campionat al lui Dinamo pe terenul Stelei: "Imi aduc aminte de acel meci. Am fost pe stadion, iar impreuna cu mine se afla nimeni altul decit George Copos. Ne-am bucurat impreuna". Ciinii s-au impus ultima oara in Ghencea intr-un meci de campionat in 1989, 3-0, prin golurile lui Mateut, Timofte si Cezar Zamfir.

"Nu are loc la Poli"

Dupa ce in vara trecuta a fost la un pas sa-l aconteze pe Claudiu Niculescu, presedintele Timisoarei, Marian Iancu, afirma ca o asemenea mutare nu mai este de actualitate. "Niculescu ar avea loc la Poli doar daca am juca in 15 sau 16 jucatori. Nu e asta o prioritate pentru noi, aducerea unuia sau altuia. Ne intereseaza mai mult sa-i bagam pe ai nostri in bocanci", a declarat, ieri, oficialul banatean pentru NewsIn.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.