Soc in Ghencea. Beneficiind de naivitatea vinzatorilor de bilete, ultrasii dinamovisti au cumparat tichete unei intregi peluze steliste. Suporterii dinamovisti au reusit o lovitura de imagine, cu doua zile inainte de marele derby cu Steaua. Beneficiind de banii directorului executiv Cristi Borcea, acestia au reusit sa-i fenteze pe vinza- torii de bilete ai stadionului Ghencea, achizitionind aproximativ 3.500 de bilete. Astfel, ciinii vor fi 5.000 in Ghencea, o asistenta record dupa revolutie.

"Avem 5.000 de bilete pentru meciul de simbata. Ghencea e de vinzare! Suporterii nostri sa vina si sa ia bilete gratis, sa stam in peluza lor vinduta. O sa le iasa hegemonia pe nas", a declarat liderul galeriei dinamoviste, Ellyass Bucurica. Noul episod al razboiului dintre cele doua galerii vine dupa ce presedintii celor doua cluburi s-au contrat dur in ultimele doua zile din cauza numarului de bilete repartizat dinamovistilor.

Nemultumirea ciinilor a fost facuta publica si printr-un comunicat al membrilor Peluzei Sud, in care se cerea un numar de tichete mai mare, echivalentul a zece procente din capacitatea totala a stadionului Ghencea. In cele din urma, dezideratul suporterilor din Stefan cel Mare a reusit: acestia vor ocupa peluza a II-a a stadionului, in premiera, dupa 18 ani de cind Dinamo a obtinut ultima victorie in Ghencea.

Altfel, portile stadionului se vor deschide inca de la ora 16:00, partida urmind sa se dispute cu casa inchisa, dupa ce ieri au fost epuizate toate biletele puse in vinzare. Astazi mai pot fi achizitionate doar tichete la loje sau la fotolii.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.