"Avem 5.000 de bilete pentru meciul de simbata. Ghencea e de vinzare! Suporterii nostri sa vina si sa ia bilete gratis, sa stam in peluza lor vinduta. O sa le iasa hegemonia pe nas", a declarat liderul galeriei dinamoviste, Ellyass Bucurica. Noul episod al razboiului dintre cele doua galerii vine dupa ce presedintii celor doua cluburi s-au contrat dur in ultimele doua zile din cauza numarului de bilete repartizat dinamovistilor.

Nemultumirea ciinilor a fost facuta publica si printr-un comunicat al membrilor Peluzei Sud, in care se cerea un numar de tichete mai mare, echivalentul a zece procente din capacitatea totala a stadionului Ghencea. In cele din urma, dezideratul suporterilor din Stefan cel Mare a reusit: acestia vor ocupa peluza a II-a a stadionului, in premiera, dupa 18 ani de cind Dinamo a obtinut ultima victorie in Ghencea.

Altfel, portile stadionului se vor deschide inca de la ora 16:00, partida urmind sa se dispute cu casa inchisa, dupa ce ieri au fost epuizate toate biletele puse in vinzare. Astazi mai pot fi achizitionate doar tichete la loje sau la fotolii.