Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a avut telefonul ascultat si a fost filat de detectivi particulari in perioada cind a jucat la formatia Internazionale Milano, a declarat Emanuele Cipriani, directorul firmei de investigatii "Polis d`Istinto".
Conform cotidianului "Gazzetta dello Sport", alaturi de Mutu au mai fost urmariti sirbul Vladimir Jugovici, brazilianul Ronaldo, arbitrul Massimo De Santis si italianul Christian Vieri, ultimul fiind si singurul fotbalist despre care gruparea milaneza a admis ca a fost supravegheat. "Actiunile mele au fost facute la cererea clubului Internazionale Milano, iar facturile au fost platite printr-o firma londoneza (n.r. - societatea "WCS", aflata in atentia investigatorilor din Florenta)", a spus Cipriani. Aflat in arest la domiciliu, directorul de la "Polis d`Istinto" a dat aceasta declaratie procurorului Fabio Napoleone, intr-un interogatoriu ce a avut loc la 21 noiembrie 2006, in cazul dosarelor ilegale in care sint implicati si fosti responsabili ai securitatii si sigurantei informatice din cadrul firmelor "Telecom" si "Pirelli".

Emanuele Cipriani i-a spus procurorului ca cel cu care a tratat direct este Giuliano Tavaroli, fostul director al securitatii din cadrul "Telecom", arestat si el in acest moment: "Mi-a cerut sa desfasor o activitate de investigatie aprofundata de filare a tuturor persoanelor cu care acesti jucatori intrau in contact in viata privata". Intrebat de ce nu a primit facturile de plata prin firma sa, "Polis d`Istinto", Cipriani a raspuns: "Deoarece, intentia clubului Inter Milano era, asa cum mi-a spus Tavaroli, sa nu se afle despre investigatie". Adrian Mutu a evoluat la Internazionale in perioada 1999-2000, italienii cumparindu-l pe atacantul roman de la Dinamo Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.