Fostul selectioner va antrena gruparea din Golf pina pe 31 mai, dupa care va sosi in Romania si va parafa un angajament cu Rapid Bucuresti. Saptamina trecuta, George Copos s-a intilnit cu Böloni la Hotelul "Hilton" din Capitala, cei doi discutind strategia formatiei giulestene pentru campionatul 2007-2008. Rashid Marzouq, directorul sportiv al clubului Al Nasr, a declarat, ieri, agentiei "Gulfnews", ca tehnicianul roman si-a dat acordul sa vina in Emiratele Arabe Unite, insa contractul a fost semnat pentru doar doua luni: "Este adevarat ca ne-am inteles cu Ladislau Bölöni, care va antrena echipa pina in luna mai.

Daca rezultatele vor fi bune si ne vom salva de la retrogradare, atunci vom discuta despre o prelungire a contractului". Dupa 15 etape disputate, cu brazilianul Alvaro Fernandes la conducere, Al Nasr a strins doar 17 puncte, ocupind in clipa de fata locul 9 (din 12 echipe).

Copos l-a convins pe Loti cu 500.000 de euro

In saptamina premergatoare derby-ului cu Steaua, George Copos a avut o intilnire cu Bölöni, la Hotelul "Hilton", cei doi discutind aproape o noapte intreaga. Din cite se pare, Loti va prelua Rapidul dupa incheierea sezonului in curs, urmind a semna un angajament valabil pe trei ani, pina in 2010. Salariul tehnicianului va fi de 500.000 de euro pe sezon. Luni, Razvan Lucescu si-a anuntat jucatorii si colaboratorii de la Rapid ca pleaca de la echipa din vara, astfel incit instalarea lui Bölöni va deveni operationala in opt saptamini sau 10 etape, atit cit mai este pina la terminarea campionatului. Ladislau Bölöni a antrenat in cariera sa urmatoarele echipe: AS Nancy (Franta, 1992 - 2000), Sporting Lisabona (Portugalia, 2000-2003), Stade Rennais FC (Franta, 2003 - 2006) si AS Monaco (Franta, 2006). In 2000, Bölöni a pregatit selectionata de fotbal a Romaniei.