Dani Coman nu cedeaza dupa gafele din partida cu Steaua si explica de ce nu a parasit Giulestiul vara trecuta

Sport Total: Ti-a trecut supararea dupa meci?

Daniel Coman: Am trecut peste tot ce s-a intimplat. Imi asum vina golului marcat de Valentin Badea. Nu pot sa imi explic cum de am putut sa lovesc asa de prost mingea.

Anumiti suporteri te-au injurat.

Am aparat in o suta de meciuri si am gresit in patru, se uita prea usor ce-am realizat pentru Rapid. Pe cei care m-au jignit duminica vreau sa-i fac sa ma aplaude, din nou, si sa le para rau ca au reactionat asa la nervi. Tin sa le multumesc suporterilor adevarati, care mi-au scandat numele imediat dupa ce-am gresit. Ei nu au uitat jocurile bune pe care le-am facut.

Nu iti pare rau ca nu ai acceptat una dintre ofertele pe care le-ai avut in vara?

Eu am ales cu sufletul, nu cu mintea, si stiu ca nu am gresit alegind sa ramin in continuare in Giulesti. Niciodata nu am spus ca vreau sa parasesc echipa, ma simt foarte bine aici si vreau sa dau totul pentru acest club.

Mai sint sanse la locul doi?

Da, nu este totul pierdut. Daca Steaua nu trece de Dinamo, iar CFR Cluj pierde la Craiova, intram iar in carti. Este un campionat foarte disputat si nu se va sti pina la final cine va avea cistig de cauza. Noi nu vom depune armele si vom lupta in continuare pentru a ne atinge obiectivul propus: un loc de Liga Campionilor.

Simbata vei juca la Pitesti, impotriva fostei tale echipe, care se afla acum intr-un moment foarte delicat.
Mergem sa luam toate cele trei puncte. Asta este viata, imi este mai aproape maioul de corp decit camasa. Imi pare rau pentru ei, dar noi mergem sa cistigam, pentru ca avem nevoie de victorie. Sper ca FC Arges sa reuseasca pina la urma sa se salveze de la retrogradare.

DEZVALUIRE. Le-a dat bani!

Gigi Becali a afirmat ieri ca a fost foarte aproape de a transfera doi jucatori de la Rapid in Ghencea. "I-am vrut pe Buga si pe Badoi. Lui Badoi ii dadusem prin Liviu Dragnea 150.000 de dolari. Mi-a trimis banii inapoi si am inteles ca s-a suparat si Dragnea pe el", a spus finantatorul stelist. De asemenea, Buga a primit in iarna din partea latifundiarului din Pipera, 50.000 de euro, dar acesta i-a returnat banii.

GIGI BECALI:" Daca imi aduc aminte de golul al doilea, il iau la Steaua. Lasind gluma la o parte, Coman este un portar foarte bun. Nu are rost sa raspund acum la intrebari cu daca. Dani este jucatorul Rapidului."

VERDICT. Mazilu revine intr-o saptamina
Ionut Mazilu, omul care a dat peste cap, involuntar, strategia lui Razvan Lucescu, odata cu accidentarea sa chiar inainte cu 20 de minute de startul partidei cu Steaua, va lipsi o saptamina de la antrenamente. "Ionut are o intindere la coapsa dreapta, la aductori, si va avea repaos total timp de sapte zile. Cu siguranta nu va juca urmatoarea etapa", a declarat Marian Dumitru, medicul echipei.

INEDIT. Bataie programata intre suporteri

Asa cum Sport Total a anuntat in exclusivitate luni, bataia care a avut loc duminica in zona centrului comercial Plaza RomAnia, intre suporterii rapidisti si cei stelisti, a fost programata intr-un mod inedit. Ieri, site-ul oficial al suporterilor rapidisti a confirmat acest lucru: "Incidentele care au avut loc inaintea meciului constituie o premiera. Doua brigazi de ultrasi, stelisti si rapidisti, si-au dat intilnire prin intermediul internetului, dupa modelul huliganilor britanici. Bataia a avut loc pe un teren viran din spatele complexului si a continuat in interiorul mall-ului. 70 de persoane au fost arestate, politia confiscind zeci de bite, cutite si lanturi. Din fericire, nimeni nu a fost ranit".

Sfaturile lui Stelea

Portarul Urziceniului, Bogdan Stelea, a trecut printr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Coman in 2002, dupa un meci cu Steaua, cind a fost retrogradat la echipa secunda. "Mi s-a intimplat si mie sa-mi fie ceruta plecarea de la Rapid si tot de domnul Copos. Dupa un meci in Ghencea mi s-a spus sa nu mai vin la echipa, iar galeria nu ma mai accepta deloc. Dupa o cariera de 16 ani in fotbalul profesionist, am fost trimis la tineret pentru un meci cu FC Arges. Am revenit apoi la prima echipa si am cistigat Cupa RomAniei", a marturisit fotbalistul.

Stelea, care stie cel mai bine cum e sa fi in pielea lui Coman, il imbarbateaza pe acesta: "La noi se trece foarte usor de la o extrema la alta. Desi nu cred ca va pleca, imi permit sa-i dau un sfat lui Coman, pentru ca am inteles ca are si ceva probleme familiale: sa nu ia in calcul decit ceea ce ii spun apropiatii lui, deoarece acolo te refugiezi in momentele grele. Nimeni nu tine cont de problemele tale, decit propria familie", a spus fostul international.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.