Florentin Petre, mijlocasul de la echipa de fotbal tSKA Sofia, a mers luni pentru prima data „la peste" de cand se afla in Bulgaria, pentru ca nu poate renunta la hobby-ul sau preferat

Refacut dupa accidentarea la spate, care l-a oprit sa evolueze pentru echipa noastra nationala in partidele cu Olanda (0-0) si Luxemburg (3-0), Florentin Petre a evoluat titular duminica pentru echipa sa de club tSKA Sofia, in victoria cu 3-0 in fata celor de la Rilski.

Mijlocasul si-a dorit mult sa joace chiar daca mai resimtea dureri. Mai mult, ex-dinamovistul a marcat un gol superb, in minutul 21. "Am primit o pasa super de la Eugen (n.r. - Trica) si am tras direct sub bara.

I-am dat-o bulgarului printre maini. L-am naucit practic. Am intrat cu ceva dureri, dar eu am insistat. Pe final am renuntat din cauza unor carcei", ne-a spus ieri, extrem de voios, Florentin. De altfel, acesta a catalogat prestatia sa de duminica ca un excelent cadou pe care si l-a facut cu ocazia zilei sale onomastice, dar mai ales un cadou pentru fiul sau Denis: "il cheama si Florentin, asa ca i-am dedicat reusita. Patrick i-a spus Denis, iar eu Florentin. Asta pentru ca era baiat. Daca as fi avut o fata, Catalina, sotia mea, ar fi ales prenumele".

"M-a facut unu’ care a prins un crap cu paine"

Cum luni a avut liber, "Peter" n-a mai rezistat si s-a dus la peste, prima actiune de acest gen de cand se afla in Bulgaria. "intrucat de la echipa nimeni nu mai este impatimit de acest hobby, am ales sa plec la pescuit doar cu administratorul clubului. Suntem pe o balta situata undeva in apropierea cantonamentului echipei noastre". Petre a ramas surprins cand a vazut ca pe balta "rivalii" sai nu erau prea bine utilati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.