Sport Total: Ati pierdut jocul cu Steaua, care sint cauzele?

Ionut Rada: Am fost niste prosti, nu meritam sa pierdem, mai ales dupa cum s-a jucat. Am dominat, am fost peste ei, dar asa se intimpla in fotbal, ei au marcat trei goluri din doua ocazii.

Este Coman principalul vinovat pentru infringere?

Nu. Toti sintem vinovati! Atunci cind ne-a salvat din situatii dificile, Dani era bun, dar acum l-au gasit pe el tap ispasitor.

Mai multi fani au cerut demisia lui Razvan, tu ce parere ai?

O mare greseala, este prima infringere in fata ros-albastrilor dupa patru ani. Si acum am pierdut din cauza unor mari greseli pe care noi le-am facut, iar stelistii au profitat la maximum.

Mai aveti sanse la locul doi?

Lupta nu este incheiata, campionatul inca se joaca. Asa cum a inceput acest retur, in care noi, Steaua si CFR, am pierdut puncte cu echipe cu care pina acum se punea numai problema scorului, acest sezon este unul disputat. Cred ca trebuie sa jucam si noi pragmatic, marcam un gol si pe urma ne aparam, asa cum a facut Steaua.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.