Rezistind tentat iei de altadata, tirada de acuze a patronului asupra echipei dupa un esec a fost destul de moderata. Dupa ce a cintarit a doua zi, la rece, infringerea in fata marelui rival, patronul giulestenilor a preferat sa se abtina de la comentarii, recunosci nd insa ca nu a putut dormi in noaptea de dupa meci.

"Nu pot sa mai spun nimic acum. Sint nervos si furios... Foarte furios. Nu am putut inchide un ochi azinoapte. Am ochii rosii!", tradind astfel, involuntar, vinovatul insomniei sale. Razvan Ochirosii, tinara speranta a ros-albastrilor, omul care a rapus Rapidul chiar in Giulesti, atunci cind putini ar fi pariat pe un astfel de deznodamint.

Daca patronul rapidist ar fi reusit sa adoarma duminica noaptea, efectul ochilor rosii ar fi fost, cel mai probabil, acelasi: cosmarul. Cauzat de evolutia lui Coman, care a avut o partida dezastruoasa. Spasmele in timpul somnului ar fi putut fi cauzate si de jocul neputincios al lui Maldarasanu si al lui Perja. Spre dimineata, Copos se pare ca a avut o revelatie: Ioan Ovidiu Sabau.