Internationalul roman a revenit pe teren in partida AS Roma – AC Milan, scor 1-1, disputata sambata seara
La aproape o luna de la cotul primit in figura in timpul meciului Olympique Lyon - AS Roma (0-2), capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, s-a intors printre titularii Romei. Cu o masca pe fata, pentru a-i proteja piramida nazala, acesta a jucat toate minutele derby-ului cu AC Milan, fiind considerat unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

Patru meciuri a ratat Chivu dupa lovitura primita de la brazilianul Fred in meciul de Liga Campionilor, cu Lyon. Din cauza accidentarii, romanul a fost operat de urgenta pe 7 martie, la o clinica din Roma, si a ratat doua etape din Serie A, plus intalnirile Romaniei cu Olanda si cu Luxemburg. insa capitanul Romaniei nu pare iesit din forma. Sambata, la primul sau meci de la operatie, a jucat toate minutele impotriva Milanului, fiind notat cu 6.5 de cotidianul "Il Giornale". "inchide toate culoarele, nu rateaza nicio interventie. Mereu concret", scrie publicatia italiana despre Chivu, care este criticat de agentia Datasport: "A umbrit o prestatie mai mult decat buna atunci cand a fost depasit de Gilardino la faza golului egalizator al Milanului". Pentru Chivu, urmeaza prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor impotriva lui Manchester United, miercuri, la Roma.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.