Luciano Spalletti, antrenorul lui AS Roma, nu il va putea folosi astazi, in confruntarea cu AC Milan, pe Cristian Chivu.
Capitanul tricolorilor nu este complet refacut dupa fractura de piramida nazala suferita in meciul cu Lyon din optimile Ligii Campionilor. Partida de pe Olimpico reprezinta ocazia perfecta de revansa pentru AC Milan, echipa pe care giallorossii au invins-o in tur si au eliminat-o din semifinalele Cupei Italiei.

Antrenorul Diavolului, Carlo Ancelotti, il va menaja pe Paolo Maldini in vederea meciului cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor, dar il va titulariza in centrul defensivei pe Nesta, revenit dupa o lunga pauza cauzata de o accidentare. "Dubla cu Bayern este mai importanta, pentru ca reprezinta singura noastra sansa de a cistiga un trofeu in acest sezon, dar vrem sa cistigam in fata Romei, pentru a nu pierde contactul cu primele patru locuri care trimit in Liga Campionilor", a spus Ancelotti.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.