Partida Rapid - Steaua, care va avea loc maine seara, de la ora 20.00, are ca miza locul doi in campionat, echivalent cu accederea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Moldovan: "Ganea trebuie sa se sacrifice pentru echipa"

Inaintea meciului cu Steaua, antrenorul-jucator al giulestenilor a spus ca echipa sa nu se teme de Elton, dar ca o sa-i acorde o atentie sporita.

Cat de important este acest meci pentru Rapid?

Este un meci foarte important, din mai multe puncte de vedere. in primul rand, vorbim despre trei puncte obtinute impotriva unui adversar cu care ne luptam pentru locul doi. Apoi, putem sa mai vorbim despre orgoliu, rivalitate puternica si dorinta de a demonstra ca suntem mai buni decat ei.

Sapte din ultimele zece intalniri s-au terminat la egalitate…

Da, sunt meciuri echilibrate. Steaua este un adversar redutabil. intr-un astfel de meci este greu sa se riste.

Care ar fi atuurile Rapidului in aceasta disputa?

Jucam pe teren propriu, astfel ca ii avem alaturi pe suporteri, care ne vor impinge de la spate. in plus, avem un joc elaborat si avem potentialul sa ni-l impunem.

Va este teama de Elton?

Nu ne este frica de Elton. Nici macar nu l-am vazut jucand. O sa ne uitam la meciul jucat de Steaua cu Pitestiul si atunci o sa imi fac o parere. Daca este nevoie, o sa-i acordam o atentie mai mare.

Se pare ca Ionel Ganea nu prea reuseste sa marcheze la Rapid…

El se antreneaza cu echipa si trebuie sa-si faca treaba in continuare. Asta este: sunt perioade mai bune si mai putin bune. in plus, la Rapid, sistemul de joc este diferit de cel de la Dinamo. El trebuie sa se sacrifice pentru echipa. Ganea este obisnuit sa joace varf impins, asta este clar, dar trebuie sa se supuna sistemului.

Cine joaca titular duminica, Moldovan sau Ganea?

(rade). Buga (n.r. - este suspendat).

Sunt mai buni arbitrii straini decat cei romani?

Pe mine, unul, nu ma intereseaza cine arbitreaza. Ca sunt romani, ca sunt straini, eu tot asa ii vad. Se pune prea mult accent pe acest aspect.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.