Calvarul lui Nicolae Dica se apropie de final, dupa pierderea tatalui sau si grava accidentare suferita in turneul din Italia, atacantul mai are parte si de vesti bune. El se afla pe ultima suta de metri a perioadei de refacere, dupa accidentarea la genunchiul drept si spera ca in maximum trei saptamini sa revina pe gazon.

"Fac alergari, dau si in minge, am facut si schimbari de directie. Sper ca in doua-trei saptamini sa pot juca!", a declarat stelistul, care se afla inca la clinica Isokinetic. Dica va reveni in tara la sfirsitul saptaminii viitoare, pentru a-si petrece Sarbatorile Pascale alaturi de familie, la Pitesti. "Cred ca or sa ne lase, mai ales ca si in Italia se sarbatoreste in aceeasi zi".

Referitor la sansele Stelei de a prinde un loc de Champions League la finalul acestui sezon, Dica se declara optimist si spune ca, pentru a-si indeplini obiectivul, echipa sa trebuie sa cistige maximum de puncte din derby-urile cu Rapid, Dinamo si cu CFR Cluj. "Imi doresc mult ca Steaua sa ajunga pe locul doi, pentru ca o merita. Am ajuns dupa zece ani in Liga si nu ne-am facut de rusine, zic eu. Steaua merita cel mai mult sa fie pe locul doi, dar totul se va decide pe teren. Asa, pot sa spun si eu ca mi-as dori sa o prindem pe Dinamo, dar pe teren trebuie sa arati ca meriti", a mai spus Dica.

OPINIE. Impresionat de Elton

Dupa partida Stelei cu FC Arges, cea in care a debutat si brazilianul Elton, Dica s-a aratat impresionat de prestatia ultimului jucator achizitionat de Steaua. "A aratat ca are calitati si ca nu degeaba a fost adus in Ghencea", a spus Dica, afirmind si ca Elton se poate impune in partida cu Rapid. Cei doi ar putea evolua impreuna de abia peste trei saptamini, atunci cind atacantul Stelei se va intoarce pe terenul de joc.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.