Ionut Mazilu spune ca stie cum e sa dai gol Stelei si isi doreste neaparat sa puncteze si din postura de atacant al Rapidului.

Jucatorul crede ca giulestenii trebuie sa se impuna cu orice pret, cheia succesului fiind jocul la rezultat, chiar daca acest lucru inseamna sacrificarea spectacolului. Virful a marcat pentru alb-visinii in ultimele doua etape.

Atacantul giulestenilor intrase intr-un con de umbra pina la ultimele doua partide din Liga I. Desi foarte activ in joc si intotdeauna prezent in fata portii, pentru a specula orice bresa din apararile adverse, el nu a mai avut sclipirile de altadata si nici sansa nu i-a suris in primele etape de la reluarea campionatului. Motivat si intotdeauna dispus la efort, fostul jucator din Regie si-a regasit pofta de joc in ultimele doua etape, marcind atit in Giulesti, cu UTA, cit si in deplasare la Vaslui.

Intrat in atentia selectionerului, Ionut Mazilu nu a prins insa nici un minut la nationala. Desi afectat, Ionut s-a ferit sa faca aprecieri la adresa lui Victor Piturca: "N-am jucat nici un minut pentru nationala, asta e, prefer sa nu comentez. Voi da totul pentru a marca impotriva Stelei, dar nu asta e cel mai important, ci sa ne impunem. Le-am mai dat goluri si in Regie, si in Ghencea, iar acum sper si in Giulesti".

Pentru atacant primeaza adjudecarea celor trei puncte puse la bataie, in detrimentul spectacolului. "Importante sint punctele, indiferent cum le obtinem. Daca nu jucam estetic, dar batem, sint convins ca nu se supara nimeni. Pina acum am jucat spectaculos, dar nu intotdeauna eficace. Acum trebuie sa fim mult mai pragmatici", a spus fotbalistul.

Despre importanta partidei, el spune ca nu este un meci decisiv: "Daca era ultima etapa, era cruciala, dar asa, e doar foarte importanta. Vor fi mai multe cumpene".

Regretele lui Buga

Jucatorul giulestean, care va absenta in derby-ul cu Steaua din cauza cumulului de cartonase, si-a exprimat dezamagirea pe blogul personal. "Imi pare foarte rau ca nu pot evolua duminica, sint meciuri de vis, meciuri in care iti doresti enorm sa cistigi. Atmosfera sint convins ca va fi infernala! Sint foarte suparat, astfel de meciuri sint foarte importante in cariera unui jucator", a spus atacantul.

"George Copos e Ceausescu"

Fosta glorie giulesteana, Nae Manea, nu este unul dintre admiratorii lui George Copos. Mai mult, fostul jucator il compara pe patronul feroviarilor cu ultimul dictator roman. "Domnul Copos pune presiune la orice nivel. Ai facut egal... presiune, ai pierdut... presiune. Fiecare om de la Rapid trebuie lasat sa-si faca treaba. Copos e un fel de Ceausescu. Le stie pe toate!", a spus Manea pentru Realitatea.

"Figuratie cu Real si Lyon"

Asa a caracterizat conducerea Rapidului performantele obtinute de Steaua in Europa.

Dupa ce patronul Stelei a afirmat ca Romania nu va avea nici o echipa in grupele Ligii Campionilor, daca Steaua nu va ocupa unul dintre primele doua locuri ale clasamentului la finalul campionatului, declaratiile facute de oficialul stelist i-au enervat pe conducatorii rapidisti. Acestia au tinut sa atraga atentia asupra faptului ca atitudinea finantatorului din Ghencea nu este decit o stratagema prin care acesta vrea sa-i sensibilize pe cei care conduc fotbalul romanesc.

"Ilar pina la un punct, mesajul risca totusi, din pacate, sa influenteze nu numai opinia publica, ci si unii factori de decizie, in ideea interesului national. De ce Steaua, cind si Rapid ar figura drept cap de serie in tururile preliminare ale Ligii Campionilor? Doar pentru ca Steaua a ajuns sa joace o dubla mansa cu Dinamo Kiev (echipa furata din greu de arbitraj la Bucuresti) si sa interpreteze rolul de sparring-partener pentru Real Madrid si Lyon?", se intreaba ironic conducerea giulesteana intr-un comunicat postat pe site-ul clubului.

De asemenea, oficialii alb-visiniilor si-au exprimat ingrijorarea fata de anumite metode pe care le folosesc cei din Ghencea in lupta pentru locul doi. "Daca acum vreun an se lansau in campaniile <> si <>, doar pentru a-i satisface poftele trimisului lui Dumnezeu in fotbalul romanesc, mai nou se incearca prostirea poporului cu ideea ca <>".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.