Si asta pentru ca in urma timpilor scosi putem trage clar concluzia ca sportivii nostri sunt in afara graficului, departe de forma care sa le permita accesul spre performanta, in vreme ce adversarii reusesc sa doboare recorduri dupa recorduri.

Natatia romaneasca a mai bifat o zi neagra, fara finale, dupa ce Octavian Gutu si Norbert Trandafir au avut comportari modeste ieri, in seriile de la 100 metri liber. Desigur, din partea celor doi nu ne asteptam la prea multe, in conditiile in care mult mai experimentatii Potec, Gherghel si Coman au capotat, dar locurile obtinute, 50 (cu timpul de 50,64) si, respectiv, 54 (cu timpul de 50,76), sunt departe de pretentiile unor tinere sperante.

Din pacate, si la polo continua pasa proasta, reprezentativa pregatita de Vlad Hagiu pierzand parca apetitul pentru victorie de cand a venit la Antipozi. Ieri, in grupa 9-12, "tricolorii" au cedat si in fata Australiei, cu 9-15 (3-3, 1-4, 1-4, 4-4). In urma acestui esec, Romania va juca maine, de la ora 9, impotriva Canadei, pentru locurile 11-12, intr-un meci in care "tricolorii" au sansa ca macar sa-si curete blazonul in fata unui adversar care a fost scufundat ieri de SUA, cu 16-11. Tot ieri, in sferturile de finala, Serbia s-a distrat copios cu Grecia, invingand cu 8-3, Croatia a scufundat Rusia, cu 13-3, Spania a depasit Italia cu 7-5, iar Ungaria a pus la colt Germania cu 13-6.