Prima parte a sezonului regulat s-a incheiat si in prima liga masculina. Cele mai bune opt formatii din Divizia A vor incepe, pe 5 aprilie, play-off-ul. Ca niciodata, anul acesta, zece echipe s-au batut pentru un loc in faza finala, lupta fiind decisa abia in ultima etapa a campionatului.

Suspiciunile asupra corectitudinii desfasurarii unor partide au planat pina la finele celor 40 de minute ale rundei a 26-a. Desi invinsa la Pitesti, Muresul Tg. Mures a inceput excelent meciul in Trivale, majoritatea fanilor din tara pronosticind, la pauza mare a acestei intilniri, un doi solist. Argesul si-a respectat insa blazonul si, prin succesul sau de marti seara, a dus pe Atlassib Sibiu in play-off.

CS Otopeni a reusit sa acceada, pentru prima oara in istoria clubului, in aceasta faza a intrecerii interne. ELBA Timisoara a invins pe Dinamo Gealan, chiar in Capitala, si o va intilni mai departe pe "U" Mobitelco Cluj, una dintre favoritele la titlu.

CSU Ploiesti a terminat anul acesta fara infringere, cistigind toate jocurile din competitia interna! Intilnirea dintre CSU Ploiesti si Atlassib Sibiu, alta data un joc de totul sau nimic, este capul de afis al sferturilor de finala. Ardelenii s-au calificat cu mari emotii si incearca acum marea cu degetul: eliminarea campionilor en titre. Marti, CSU, echipa lui Virgil Carutasu, a invins la un scor care ne scuteste de orice comentarii: 102-80.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.