Patronul Universitatii Craiova a renuntat la ideea de a duce echipa in deplasari cu autocarul, dar ii arde pe jucatori la bani.
Patronul Adrian Mititelu a hotarat ca echipa Universitatea Craiova sa mearga cu avionul la Iasi, desi anuntase ca ii pedepseste pe jucatori trimitandu-i in deplasari cu autocarul si cazandu-i la hoteluri de mana a doua. "M-am gandit bine, este un meci greu si baietii trebuie sa fie odihniti, asa ca vom merge cu avionul. Astept insa alta determinare din partea jucatorilor, care sa ma faca sa cred ca ceea ce s-a intamplat cu Bistrita a fost doar un accident", a declarat Mititelu. El a anuntat ca plecarea spre Iasi va avea loc vineri, la ora 15.

Desi a hotarat ca deplasarea la Iasi sa fie facuta cu avionul, Mititelu a spus ca primele "au fost sistate pana la finalul campionatului", drept represalii pentru jocul slab facut de olteni in fata Bistritei, cand au pierdut cu 1-2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.