Selectionerul s-a infuriat iar pe jurnalisti, si pe localnici, si a inchis antrenamentul de ieri, dupa care a anulat conferinta de presa inaintea „crucialului" meci de azi cu Luxemburg
Nationala Romaniei va arata, in meciul cu Luxemburg, diferit de echipa care a obtinut un rezultat de egalitate la Rotterdam saptamana trecuta. Accidentari, suspendari si modificari de ordin tactic fac ca tricolorii sa atace in alta formula o noua victorie in preliminariile pentru calificarea la EURO 2008, astazi, de la 18.30, la Piatra Neamt.

Astfel, pentru partida contra nationalei micutului stat al Luxemburgului, Piti este foarte posibil sa il titularizeze in poarta pe rapidistul Dani Coman, pentru a crea o impresie de echilibru intre acesta si Lobont. Cei doi goalkeeperi sunt de valori apropiate, numai ca Lobby e considerat mai pregatit psihic sa apere poarta nationalei in meciuri decisive. Dupa evolutia impecabila a apararii noastre in meciul cu Olanda, Contra, Goian si Tamas vor fi din nou titulari, singura schimbare urmand sa se produca in flancul stang, unde tanarul dinamovist stefan Radu il va inlocui pe accidentatul Razvan Rat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.