Cum in Liga 1 nu mai au griji, actionarii din "Stefan cel Mare" s-au decis sa plimbe echipa prin tara, intr-un turneu de meciuri amicale, cu formatii din divizii inferioare. Oricit de laudabila (pentru suporteri) ar fi intentia sefilor, Mircea Rednic nu vrea sa mai auda de "excursii" la ordin.
Duminica seara, la finalul partidei Dinamo - Levski Sofia (scor 1-1), Rednic a discutat cu directorul executiv Cristi Borcea, caruia i-a atras atentia asupra pericolului pe care-l reprezinta aceasta multitudine de partide-test. "Risc sa-mi accidentez fotbalistii. Ma gindesc ca vin derby-urile cu Steaua si Rapid si ar fi mai bine sa facem doar antrenamente, la Saftica", l-a anuntat Rednic pe Borcea.

Rugamintea tehnicianului a fost ascultata doar partial, in sensul ca actionarii au dat unda verde pentru disputarea meciului cu Poiana Cimpina, astazi, de la ora 15.00. Abia dupa aceasta deplasare, Dinamo va lua o pauza in privinta "amicalelor", pina pe 21 aprilie, cind este programata confruntarea cu Rapid, din Giulesti. Apoi, se va "ataca" zona Ardealului, cu opriri la Hunedoara si Cluj.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.