In aceasta seara, se vor decide o parte dintre echipele calificate in "sferturile" Ligii Campionilor.

SOC

Dupa ce a pierdut cu 2-1 pe "Camp Nou", Jose Mourinho si-a dat arama pe fata, acuzandu-l pe omologul sau de la Barcelona ca a facut presiuni asupra arbitrilor. Acest comportament i-a atras chiar criticile mentorului sau, Sir Bobby Robson, care i-a transmis ca trebuie sa invete ce inseamna infrangerea. Chelsea are o misiune foarte dificila in confruntarea cu catalanii, fiindca trebuie sa remonteze rezultatul de acum doua saptamani fara golgeterul Didier Drogba, care este suspendat. De asemenea, Mourinho nu se poate baza pe accidentatii Wayne Bridge si Scott Parker, insa va beneficia de revenirea olandezului Arjen Robben.

LINISTITI

AC Milan, la fel ca si Lyon, pare sa fi rezolvat calificarea in "sferturi" dupa ce a invins pe Manchester United pe Old Trafford, iar Carlo Ancelotti nu isi face probleme in fata unei echipe sterse, care nu aminteste deloc de castigatoarea Ligii din 1999. In schimb, concitadina milanezilor, Inter, va juca returul cu FC Porto saptamana viitoare, fiindca cele doua echipe impart acelasi stadion. (Catalin Fainisi)

LIGA CAMPIONILOR

Azi: 21:45

Chelsea - Barcelona (tur 1-2)
Arbitru: Pierluigi Collina (Italia) Pro TV
Milan - M. United (tur 1-0)
Arbitru: Herbert Fandel (Germania)
Lyon - Werder Bremen (tur 3-0)
Arbitru: Valentin Ivanov (Rusia)
Inter Milano - FC Porto va avea loc pe 15 martie (tur 1-1)

Maine: 21:45

Juventus - Real Madrid (tur 0-1)
Arbitru: Markus Merk (Germania) Pro TV
Leverkusen - Liverpool (tur 1-3)
Arbitru: Alain Sars (Franta)
AS Monaco - Eindhoven (tur 0-1)
Arbitru: Steve Bennett (Anglia)
Arsenal - Bayern (tur 1-3)
Arbitru: Massimo De Santis (Italia)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.