Stekelenburg sustine ca e prieten cu portarul «tricolorilor»

"Sunt in relatii bune cu Lobont". Declaratia ii apartine lui Maarten Stekelenburg, fotbalistul din cauza caruia portarul Bogdan Lobont a fost nevoit sa plece de la Ajax.

Click!: Maarten, esti suparat dupa remiza?

Portarul Olandei isi aminteste cu placere de rivalitatea cu LobontMaarten Stekelenburg: Normal, pentru ca ne-am fi dorit mult mai mult. Vizam cele trei puncte, nu doar unul singur. Acum nu ne ramane de facut decat sa batem in Slovenia.

Consideri rezultatul injust?

Nu, cred ca 0-0 este scorul corect. Sincer, noi nici nu prea am avut ocazii de a marca, deci...

Te-a surprins in vreun fel nationala Romaniei?

Nu stiu daca pot spune ca m-a surprins ceva anume, insa pot remarca jocul din defensiva. Aparatorii vostri au facut un meci mare. Nu ne-au lasat deloc spatii de manevra, au inchis toate culoarele.

Tot ai adus vorba despre poarta, cum a fost revederea cu Lobont, fostul tau coechipier de la Ajax?

Mi-a parut foarte bine ca l-am vazut! Sincer! Am vorbit cu el si inainte de meci, si dupa, am mai povestit...

Sunteti in relatii amicale?

Da, categoric. Nu sunt cosmarul lui! Asa a fost sa fie la momentul respectiv, a fost randul meu sa apar si sunt convins ca el gandeste la fel.

Oricum, n-ai ramas fara colegi romani...

Da, chiar daca au plecat si Lobont si Chivu, a ramas Mitea si a venit Ogararu. Doi fotbalisti foarte talentati si care sunt un plus pentru echipa


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.