Steaua a pus ochii pe unul dintre cei mai promitatori tineri din campionatul intern. Atacantul de 19 ani al Unirii Urziceni, Bogdan Stancu (stinga), este deja titular in nationala de tineret si a marcat primele sale goluri in Liga I, in ultimele doua etape, cu Ceahlaul si FC National.

Jucatorul are o poveste interesanta, el venind la Urziceni de la FC Arges, adus de Gigi Netoiu si de Viorel Ilinca, fara ca pitestenii sa fi primit vreun ban pentru transferul sau.

Cariera sa este legata de echipa din Ghencea, el debutind in Divizia A chiar impotriva ros-albastrilor, pe cind evolua pentru FC Arges. Mai mult, primul sau meci in tricoul ialomitenilor a fost tot impotriva Stelei, Dan Petrescu titularizindu-l la putin timp dupa ce a preluat friiele echipei, desi, pina atunci, nu prinsese nici macar banca de rezerve. Dupa acel meci, tehnicianul a declarat: "Am pierdut cu 3-0, dar am cistigat un jucator. Bogdan Stancu este un fotbalist care in doi ani va juca la nationala".

"Pleaca doar afara"

Dan Petrescu este omul care crede cel mai mult in Stancu, el fiind cel care l-a promovat pe acesta in prima echipa a Urziceniului. "Este un jucator foarte bun, unul dintre cei mai promitatori tineri din Liga I. Daca va fi serios si va munci mai mult decit ceilalti, va ajunge un mare jucator. La un moment dat, s-a crezut un mare fotbalist si se pierduse, dar acum cred ca e pe drumul cel bun. Insa, va anunt de pe acum ca Stancu va fi transferat direct la o formatie din strainatate si nu va juca la alta echipa din Romania. Iar daca eu voi ramine si din vara la Urziceni, promit ca si el va juca tot aici", a spus fostul jucator al lui Chelsea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.