Steaua a solicitat 2.400 de bilete pentru meciul cu Villarreal, care se va disputa, pe 16 martie, pe stadionul El Madrigal, in mansa retur a optimilor de finala ale Cupei UEFA, informeaza publicatia El Periodico Mediterraneo.

Sursa citata noteaza ca Steaua va organiza deplasari la Villarreal pentru suporterii sai, cu avionul (costul fiind de 1.000 de euro) si cu autocarul (185 de euro).
"Patronul stelist a daruit compatriotilor sai 4.000 de bilete pe Mestalla, la meciul cu Valencia, din turul 16-imilor Cupei UEFA. Pe El Madrigal se asteapta la o prezenta numeroasa din partea romanilor aflati in provincia spaniola (aproximativ 30.000 de persoane), acestia urmand sa se alature celor aproximativ 2.400 de romani veniti special pentru a asista la meci", scrie publicatia spaniola.

Din ceea ce au declarat conducatorii stelisti, aproximativ 7.000 de romani atabiliti in Villarreal au solicitat bilete pentru meciul programat la 16 martie, astfel ca jumatate din capacitatea stadionului din orasul spaniol ar putea fi populata cu suporteri romani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.