Tehnicianul "tricolorilor" a afirmat ca starea proasta a terenului va dezavantaja ambele echipe, care dispun de jucatori tehnici.

Intrebat daca si-a revenit dupa decesul tatalui sau, Piturca a raspuns: "As prefera sa nu vorbesc, este problema mea si nu rezolv nimic daca va raspund".

Piturca a explicat de ce Romania nu a cistigat niciodata in fata Olandei. "Cert e ca echipa Olandei este mai valoroasa decit cea a Romaniei si de aceea au fost aceste rezultate in trecut. Asta este adevarul. Tot timpul astept de la un jucator ca Mutu ceva special, important e sa se subordoneze echipei si sa marcheze. In 2005 am riscat si cu Mutu, si cu Chivu, care venea dupa o accidentare", a spus el.

"Am venit pentru cele trei puncte. Daca va fi sa obtinem un punct, e bine. Sunt trei variante sigure: sa pierzi, sa cistigi sau sa faci egal. Putem sa iesim si cu capul plecat. E o mare diferenta daca joaca Robben sau nu, il consider unul dintre cei mai buni jucatori din lume, sigur cel mai periculos din lotul Olandei", a comentat Victor Piturca.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.