Dupa divergentele pe care le-a avut cu ceilalti membri ai Consiliului de Administratie pe tema antrenorului Mircea Rednic, pe care l-a criticat in dese rinduri si destul de dur, Vladimir Cohn pare din ce in ce mai hotarit sa paraseasca actionariatul, varianta careia i se impotriveste doar Nicolae Badea. Cohn ar dori sa-i cedeze actiunile lui Netoiu, lucru de care Borcea si compania nici nu vor sa auda.

Problemele pe care actionariatul ciinilor le-a avut in anii trecuti s-au reactivat in aceasta perioada. Cel care a facut-o a fost Vladimir Cohn, care a lansat atacuri surprinza toare la adresa lui Mircea Rednic, unele dintre ele destul de dure. Ceilalti investitori au discutat intii cu Nicolae Badea, pe care l-au rugat sa-l potoleasca, stiindu-se prietenia dintre cei doi.

Apoi, pentru ca disputele cu tehnicianul au continuat, membrii CA l-au somat sa plateasca datoria de 300.000 de dolari pe care o avea la bugetul clubului. A urmat o cearta care a instigat si mai mult animozitatile dintre Cohn si restul, singurul care il mai agreeaza fiind Nicolae Badea. In aceste conditii, Vova s-a decis: a anuntat ca va parasi clubul din Stefan cel Mare. Solutia pe care o propune pentru plecare nu este insa pe placul tuturor.

Astfel, el a elaborat o varianta prin care sa nu-si recupereze direct banii investiti de la ceilalti, ci sa-i cedeze actiunile sale lui Gigi Netoiu. Lucru de care partenerii nici nu vor sa auda, ei dorind ca Vova sa plece la fel cum au facut-o, inaintea lui, Giovani Becali sau chiar Gigi Netoiu, primind bani in schimbul actiunilor, care ar urma sa se imparta intre cei ramasi.

Singurul dintre membrii CA care s-ar opune plecarii lui Cohn este Nicolae Badea, bun prieten al acestuia, care, de altfel, incearca sa-l si convinga sa ramina.

Cu Levski, pe National

Desi, initial, amicalul cu Levski Sofia era programat sa se desfasoare in Stefan cel Mare, locatia s-a schimbat. Astfel, ciinii vor da piept cu liderul campionatului Bulgariei tot in aceeasi zi, miine, de la ora 17:00, dar pe stadionul National din complexul Lia Manoliu. Decizia de schimbare a arenei a fost luata din cauza conditiilor meteo, albros iii nedorind sa-si strice gazonul. Partida va fi arbitrata de Alexandru Tudor si va fi transmisa in direct de TV Sport.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.