Romania a invins Noua Zeelanda cu 18-4.

Elevii lui Vlad Hagiu si-au spalat pacatele in cel de-al doilea lor meci de la Campionatul Mondial din Australia. Tricolorii au invins Noua Zeelanda cu scorul de 18-4 (5-0, 4-1, 5-2, 4-1) si se pregatesc pentru ultima partida a grupei D, miine, la ora 10:40, cea cu Ungaria, dubla campioana olimpica, echipa pe care Romania nu a invins-o niciodata.

Pentru Romania au marcat Radu, trei goluri, Iosep, Bonca, Kadar, George Georgescu, Matei si Dunca, cite doua goluri, Negrean, Busila si Dina, cite o reusita. In prima intilnire, cea cu reprezentativa Canadei, Bonca si coechipierii au cedat la limita cu 9-8, infringere care ii va pozitiona pe cel de-al treilea loc in grupa, in conditiile in care nationala Ungariei nu poate fi invinsa.

Adversarii nostri de miine au invins Noua Zeelanda cu 21-5 si Canada cu 19-3, avind asigurata calificarea in urmatoarea faza a grupei. Echipele de pe locurile doi si trei vor sustine meciuri de baraj incrucisat pentru a accede in sferturile de finala ale competitiei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.