Transferul lui Ionel Ganea de la Dinamo la Rapid trebuia sa fie marele "tun" al iernii in fotbalul romanesc, insa golgeterul Ligii 1 nu a inscris decit o singura data in cinci partide disputate. Ganea a descoperit motivul ineficacitatii sale tocmai in asezarea tactica gindita de Razvan Lucescu: "La Dinamo, jucam "virf" impins, insa acum sint folosit undeva in lateral, intru mai rar in careu".

Reactia fotbalistului, avuta imediat dupa semi-esecul de la Vaslui, l-a determinat pe Razvan Lucescu sa faca schimbari in primul "11". Astfel, derby-ul cu Steaua va fi ultimul meci in care Ganea si Mazilu vor incepe ca titulari, Mazilu urmind a trece pe banca de rezerva la urmatorul joc, cu FC Arges. Lucescu nu va renunta la sistemul cu trei atacanti, numai ca ofensiva va fi alcatuita, dupa confruntarea cu Steaua, din Zicu (stinga), Ganea (centru) si Buga (dreapta), in timp ce Mazilu va reprezenta prima solutie pentru schimbare. Razvan ar fi dorit sa incerce noua formula chiar impotriva Stelei, dar se vede nevoit sa amine mutarea, pentru ca Buga are de ispasit o etapa de suspendare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.