In cadrul unei "sedinte-fulger", tinute marti seara, Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca derby-urile Rapid - Steaua (etapa 24, 1 aprilie) si Steaua - Dinamo (etapa 25, 7 aprilie) sa fie arbitrate de cavaleri ai fluierului din strainatate
Gheorghe Constantin a declarat, ieri, ca "masura a fost luata pentru a elimina suspiciunile care planau asupra arbitrilor romani". Confruntarea din Giulesti va fi condusa de o brigada care a oficiat si la meciurile din grupele UEFA Champions League, insa presedintele CCA nu a dorit sa faca publice numele acestora sau tara de provenienta.

"La rindul nostru, vom trimite arbitri sa conduca meciuri in tara din care vom aduce brigada pentru derby-ul din Giulesti", a precizat Gheorghe Constantin, fara sa-l creada cineva. Inca din luna ianuarie a.c., FC Steaua informase CCA ca vrea ca la derby-urile cu Rapid si Dinamo arbitri din Occident (exclus Ungaria), in timp ce patronul "feroviarilor", George Copos, s-a declarat in favoarea arbitrilor autohtoni, precizind in repetate rinduri ca nu accepta o brigada din strainatate la intilnirea cu Steaua.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.