Portughezul ramine centrul polemicilor din Anglia. Dupa ce, in meciul cu Middlesbrough de pe Riverside, portughezul a egalat printr-un penalty controversat, determinind rejucarea partidei din sfertul Cupei Angliei, Cristiano Ronaldo a recidivat luni seara.

Septarul diavolilor a cazut in careu dupa un duel cu Woodgate si a transformat penalty-ul acordat de Mike Dean, trimitind formatia lui Sir Alex in semifinale. Cei de la Middlesbrough au protestat dur, acuzindu-l pe portughez ca a simulat.

"Nu stiu de ce fac atita taraboi. A fost penalty clar. Daca era vorba despre alt jucator, nu ar fi reactionat in nici un fel. Este rusinos ce fac. Pun un stigmat asupra unui jucator care nu merita acest lucru�, l-a aparat Ferguson pe protejatul sau. Extrem de nervos a fost managerul oaspetilor, Gareth Southgate, nemultumit de faptul ca este al treilea penalty acordat diavolilor in partidele directe din acest sezon.

In semifinale, United va juca impotriva lui Watford, diavolii egalind astfel recordul lui Arsenal, participarea pentru a 25-a oara intr-o finala de Cupa Angliei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.