Pe George Copos l-a deranjat atitudinea jucatorilor din meciul cu SC Vaslui.

Patronul giulestean nu a digerat prea bine semi-esecul Rapidului de la Vaslui, care i-a coborit pe alb-visinii pina pe locul patru in clasament. Desi era foarte suparat la finalul partidei, acesta nu si-a criticat echipa, asa cum facea de obicei in cazul unui rezultat mai slab, refuzind sa faca orice fel de declaratie.

George Copos a vorbit, ieri, pentru prima data dupa meciul de la Vaslui si nu si-a mai putut ascunde supararea fata de jucatorii antrenati de Razvan Lucescu. "Ma bucur pentru cei patru rapidisti care au fost convocati la echipa nationala, dar sint foarte dezamagit de atitudinea si de mentalitatea echipei. Nu pot sa spun mai multe, pentru ca sint descumpanit", a declarat patronul echipei de sub Podul Grant.

Dupa ce a promis, la inceputul acestui an, ca nu va mai pune presiune pe echipa, Copos face eforturi mari sa-si stapineasca nemultumirea fata de felul in care Rapidul a pierdut in mod prostesc doua puncte in fata moldovenilor. Boss-ul alb-visiniilor nu vrea sa arunce critici mai dure la adresa formatiei pe care o patroneaza, pentru a nu strica atmosfera din sinul echipei.

In conditiile in care urmatorul meci, derby-ul cu Steaua, este unul foarte important, un eventual esec in fata rivalilor din Ghencea ii va indeparta pe rapidisti de locul doi al clasamentului. Acest lucru ar putea produce, probabil, o reactie foarte dura din partea lui George Copos.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.