Reprezentativa de polo a pierdut ieri dimineata primul meci din cadrul Grupei D a Mondialelor de la Melbourne, fiind depasita surprinzator de Canada, scor 8-9 (2-1, 2-3, 3-3, 1-2).
La finalul intalnirii, "tricolorilor" nu le venea sa creada ca au pierdut in fata unui adversar pe care l-au depasit clar la ultimele doua editii mondiale, iar antrenorul Vlad Hagiu abia isi gasea cuvintele. "N-avem nici o scuza!", spunea extrem de suparat fostul mare poloist.

Poloistii romani s-au aflat la baza primei mari surprize a celei de-a XII-a editii a Campionatului Mondial, care se disputa in aceste zile in Complexul Sportiv Acvatic din Melbourne, echipa noastra fiind scufundata de Canada chiar in etapa inaugurala, spre marea dezamagire a delegatiei inotatorilor "tricolori", prezenta in tribune sa-si incurajeze "colegii", in frunte cu Doina Sava si Camelia Potec. Mai bine pregatiti fizic si mult mai bine motivati decat la ultimele doua editii mondiale, cand romanii au castigat la pas disputele directe din grupe, canadienii au intrat in apa dornici sa obtina un rezultat favorabil, desi calculele specialistilor dadeau ca favorita certa echipa noastra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.