Reprezentativa de polo va debuta in aceasta dimineata, la ora 9.20 (n.r. - 18.20 la Melbourne) - in direct la TVR 2, la cea de-a XII-a editie a CM, "tricolorii" pregatiti de Vlad Hagiu urmand sa intalneasca in primul meci din grupa D un adversar devenit traditional peste timp, Canada.
In vreme ce inotatorii se acomodeaza cu atmosfera de toamna de la Melbourne si se gandesc la baremurile olimpice pe care vor sa le atinga inca de la aceste Mondiale, poloistii au ajuns in fata momentului adevarului. In aceasta dimineata, de la ora 9.20, Romania va porni in misiunea de calificare la JO 2008, care la Mondialele din Australia se transpune intr-o clasare obligatorie pe podium. De altfel, daca Bonca&Co. isi vor indeplini visul din prima incercare (n.r. - "tricolorii" pot obtine calificarea de la alte trei competitii: Liga Mondiala, turneul european de calificare olimpica si turneul de la Oradea din martie 2008), performanta ar fi una istorica, poloul romanesc nereusind pana acum sa intre in posesia unei medalii mondiale.

Ieri, dupa un ultim antrenament, romanii se aflau intr-o dispozitie foarte buna si pareau optimisti in ceea ce priveste primul hop, clasarea in primele trei locuri din grupa D si calificarea in faza urmatoare. "Si la Montreal am avut ca adversar Canada si a fost de bun augur.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.