"Tricolorii" s-au reunit ieri pentru jocul de sambata cu Olanda. Nu a participat tocmai selectionerul Piturca, al carui tata a decedat duminica dupa - amiaza
Dupa ce l-a pierdut temporar pe Cristi Chivu, care nu a putut raspunde convocarii dupa operatia de la nas, selectionerul Victor Piturca a primit duminica dupa - amiaza o lovitura mult mai grea, afland ca tatal sau, in varsta de 76 de ani, a decedat. Inaintea meciului cu Olanda, unul extrem de important atat pentru calificare, cat mai ales pentru a vedea exact unde se afla Nationala in acest moment, Piturca are probleme, peste care va fi nevoit sa treaca pentru a obtine un rezultat bun la Rotterdam. In conditiile in care si celalalt fundas central titular, Tamas, are probleme de sanatate, medicii de la Celta Vigo recomandandu-i ferm sa nu joace cu batavii, Piturca a surprins pe toata lumea prin selectionarea lui Dorel Stoica, aparatorul Universitatii Craiova fiind debutant.

Din cauza decesului, selectionerul a modificat semnificativ programul Nationalei, fiind pentru prima data cand este nevoit sa nu participe la reunire, care a avut loc ieri la pranz, in cantonamentul de la Mogosoaia. Mai mult, FRF a anuntat ca Piturca urma sa nu participe nici la primul antrenament, programat ieri dupa amiaza, lasandu-l ca "principal" pe Stefan Iovan, cel care, in conditii normale, este secund. Cum urmeaza inmormantarea, este posibil ca astazi sau maine selectionerul sa-l delege din nou pe Iovan sa conduca Nationala, fiind de asteptat ca problema sa fie rezolvata pana joi la pranz, cand este prevazuta plecarea spre Olanda a "tricolorilor".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.