Dumitru Dragomir, poreclit "Oracolul din Balcesti" pentru exactitatea prevestirilor sale, este sceptic in ceea ce priveste viitorul nationalei. "Daca pierdem in Olanda, incepe deranjul. Ne va lipsi mult Chivu, dar joaca bine si Radoi, care cred ca-l va inlocui. Calificarea noastra sta in doua meciuri: acesta si cel cu Bulgaria, de la Sofia. Olanda e o forta extraordinara, iar noi avem mari probleme cu accidentarile", a spus Corleone.

Nationala noastra se reuneste astazi, la ora 11.00, la Mogosoaia, FRF anuntind ieri oficial ca nu va veni Chivu. Meciul de la Rotterdam se anunta intr-adevar a fi unul teribil: toate biletele s-au vindut inca de acum trei saptamini, capacitatea de 49.000 de spectatori a lui De Kuip dovedindu-se insuficienta pentru interesul enorm nascut de partida. Olandezii fac pregatiri intense pentru ca totul sa fie OK pe 24 martie si nu lasa la voia intimplarii nici un amanunt. S-au stabilit pina si interpretele celor doua imnuri: al nostru va fi cintat de Anna Majchrzak, o studenta olandeza in virsta de 20 de ani, iar cel gazdelor, de cintareata Maud.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.