Brazilianul Elton a marcat la debutul sau in ros-albastru, iar echipa lui Becali a ramas sa se dueleze cu CFR Cluj si Rapid pentru locul secund din Liga 1.

Steaua a asteptat meciul cu FC Arges pentru a mai obtine o victorie, CFR s-a asezat comod pe locul de Liga Campionilor, in timp ce Rapid a pierdut doua puncte pretioase la Vaslui. Campionii de anul trecut au tremurat doar o repriza la Craiova, FC Arges reusind sa faca fata atacurilor trupei lui Olaroiu. Imediat dupa pauza, Badea (‘48) si Elton (‘52) au rezolvat situatia, detensionind atmosfera la Steaua si potrivind ceasul pitestenilor pentru matineu.

"Vom lupta pina la capat. Cit timp mai sint sanse, eu sper ca vom reusi sa ne salvam", a spus Munteanu, precizind ca va ramine la FC Arges indiferent de deznodamint. Chiar daca a marcat un gol pe greseala portarului, brazilianul Elton a fost MVP-ul meciului. La iesirea de la vestiare, brazilianul Elton a fost dus in brate la autocar de un suporter stelist, care a spus despre jucatorul cariocas: "Elton este mai usor decit un sac de cartofi. Cred ca n-are 50 kg, este cam cit un sac de arpagic".

Gigi Becali a facut si el spectacol la Craiova. Dupa ce a aterizat cu elicopterul in Banie, a fost preluat cu Mercedesul de la aeroport de Adrian Mititelu, finantatorul "Stiintei", care l-a servit cu tuica si praz. In replica, Becali a incercat ochelarii lui Mititelu. Dupa meci, "Jiji" i-a cerut lui Mititelu sa deschida trapa limuzinei prin care a iesit si s-a adresat celor din jur: "Cu mine o sa va fie bine! Eu sint presedintele!", a spus Becali. In ciuda victoriei, finantatorul a declarat ca primele vor ramine blocate pina la finalul sezonului, autopropunindu-se psiholog la echipa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.