Numele Ganea continua sa fie respectat in tabara dinamovista. Atacantul Rapidului, Ionel Ganea si-a lasat un urmas in Stefan cel Mare, in persoana pustiului Liviu Ganea (nicio legatura de rudenie intre cei doi). Ieri, la Arad, jucatorul de 18 ani a marcat golul prin care liderul a scos o remiza chinuita, pe terenul formatiei umilite, in urma cu o etapa, de Rapid (0-4 in Giulesti). UTA a deschis scorul la jumatatea reprizei intii, prin Stojanovici (unul dintre cei cinci straini folositi de Marius Lacatus), mingea trimisa cu capul de sirb fiind deviata in propria poarta de Blay.

Asalturile bucurestenilor au dat roade cu un sfert de ora inainte de finalul meciului, L.Ganea inscriind cu un sut din afara careului mare n In patru partide jucate in 2007 (excluzind "dubla" cu Benfica, din Cupa UEFA), Dinamo a inregistrat o victorie si trei rezultate de egalitate, obtinind doar sase puncte, din 12 posibile n Ieri, cu citeva ore inainte de startul meciului cu UTA, fotbalistii antrenati de Mircea Rednic au primit cadou cravate si sticle de vin personalizate, din partea fan clubului "Dinamo" din Arad n Bosniacul Vranjkovici are o mare parte din vina pentru semiesecul "ciinilor" la Arad, acesta irosind doua mari ocazii, in minutele 79 si 88.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.