Antrenorul Rapidului a fost extrem de afectat de golul primit de echipa sa in minutul 84, cand Vasluiul juca in inferioritate numerica.
Rapidul nu a rezistat decato singura etapa pe locul secund al clasamentului, pe care l-a cedat Clujului dupa un meci aparte la Vaslui. Giulestenii au marcat prin Mazilu dupa o ora de joc, doua minute mai tarziu gazdele au ramas in zece, dupa eliminarea lui Panait, dar echipa lui Hizo a reusit o egalare tarzie pe fondul relaxarii giulestenilor. "Suntem prosti cu totii!

Nu sunt foarte multe de comentat, doar doua aspecte foarte clare: primul aspect, pana la eliminare, cand am facut un joc perfect, calculat, cu rabdare. Am avut ocazia de a inscrie mai devreme, dar nu am facut-o. Apoi numai Rapid, in stilul caracteristic a aruncat doua puncte pe geam. Noi suntem vinovati de cele doua puncte pierdute si nimeni altcineva. Am tratat cu superficialitate partea a doua a jocului, dupa inscrierea golului, si am ratat 5-6 ocazii foarte bune. Cand Dumnezeu vede ca isi bati joc de ce iti da, atunci iti ia. Practic am aruncat doua puncte la gunoi", a rabufnit Lucescu la finalul partidei


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.