Una dintre cele mai importante competitii mondiale are loc la Sala Polivalenta, in Capitala. In acest weekend se va disputa cea de-a patra editie a Dance Masters-ului tarii noastre, intrecere care aduce la start peste 450 de perechi, 19 dintre acestea facind parte din topul 50 mondial, atit la categoria standard, cit si la sectiunea latino.
Organizatorii au anuntat ca au investit peste 60.000 de euro si se asteapta la o evolutie de zile mari a participantilor, mai ales ca, la standard, italienii Federico Di Toro - Genny Favero, antrenati de Giordano Vanone, cel mai titrat tehnician de dans sportiv din lume, par a nu avea rival, perechea din Peninsula ocupind locul noua in clasamentul federatiei international de profil (IDSF).

Premiile oferite cistigatorilor ajung si ele la 20.000 de euro, iar pentru primul loc se acorda, din partea IDSF 300 de puncte, ceea ce face ca acest Masters sa devina unul foarte puternic. Un bilet de intrare la eveniment costa 15 de RON.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.