Dani Coman nu intelege de ce se discuta atit pe marginea concurentei dintre el si Bogdan Lobont pentru postul de titular la nationala. Portarul din Giulesti crede ca adevarata problema a Romaniei nu este alegerea portarului potrivit, ci absenta lui Cristi Chivu, fara de care va fi infinit mai greu cu Olanda. Coman spera ca Rapidul sa-i strice reputatia de profet lui Mitica Dragomir, care vede Vasluiul pe locul doi la finalul sezonului.

Sport Total: Vasluiul n-a mai pierdut de zece etape, invingind-o inclusiv pe Steaua. Crezi ca va pot pune probleme?

Dani Coman:

Nici noi nu traversa m o forma prea slaba, asa ca avem toate motivele sa mergem la victorie. Este adevarat ca vasluienii formeaza o echipa incomoda, mai ales pe propriul teren. Au un portar foarte valoros, Cristi Haisan, pe care l-am vazut facind minuni etapa trecuta la Pitesti. Il cunosc, pentru ca mi-a fost coleg si o sa vorbesc cu atacantii nostri sa le dau citeva ponturi.

Vasluienii sint recunoscuti pentru stilul lor defensiv impotriva echipelor mari, iar gazonul, nu tocmai perfect, este de partea lor.

Cu siguranta Razvan ii va studia foarte bine si ne va da indicatiile necesare pentru a depasi aceste lucruri. Noi trebuie sa ne facem jocul si sint convins ca vom gasi solutii sa-i desfacem in defensiva si sa le dam gol.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca, la sfirsitul campionatului, Bistrita sau SC Vaslui vor termina pe locul doi, nu Rapid sau Steaua. Ce parere ai?

(Ride) Domnul Dragomir se pricepe la fotbal si este recunoscut pentru profetiile sale, dar speram ca, de aceasta data, nu se vor adeveri. Ii transmit ca noi o sa terminam pe pozitia secunda si o sa-i stricam reputatia de prezicator.

In ultima vreme se vorbeste foarte mult despre cine merita sa ocupe postul de titular in poarta Romaniei la meciul cu Olanda. Care este opinia ta?

Pentru mine nu este un lucru asa de important daca voi fi sau nu titular la Rotterdam. Eu nu pun fotbalul pe primul plan in viata, mai mult conteaza sa fie familia mea sanatoasa. Oricum, nu asta e adevarata problema a echipei nationale, marea problema este absenta lui Cristi Chivu. Fara el va fi infinit mai greu, asta ar trebui sa ne preocupe, nu cine va fi in poarta.

Regreta esecul lui Sahtior

Jucatorii giulesteni sufera alaturi de prietenii lor de la Donetk pentru esecul acestora din Cupa UEFA. Ianis Zicu, unul dintre cei mai buni amici ai lui Ciprian Marica, spune ca victoria Sevillei a fost nemeritata: "Ceea ce a facut Palop, marcind in minutul 94, se intimpla odata la 100 de ani. E pacat, pentru ca Sahtior a jucat mai bine. Speram sa nu fie nevoie ca Dani Coman sa marcheze in ultimul minut la Vaslui ca sa cistigam".

Avertisment pentru Hizo

Desi are un numar impresionant de meciuri ca antrenor al Rapidului, Viorel Hizo, actualul tehnician al lui SC Vaslui, are un palmares demn de luat in seama si ca adversar al giulestenilor. Constantin Zotta il avertizeaza, insa, ca lucrurile se vor schimba: "Am facut egal la Tirgu- Jiu cu Hizo antrenor, ne-a batut cu Ceahlaul in Giulesti, asa ca nu ne lasam adormiti de declaratiile lui de dragoste. S-a terminat, il anunt pe domnul Hizo ca s-a terminat".

Maftei, in locul lui Chivu

Dupa ce capitanul nationalei are sanse mici sa fie pe teren impotriva Olandei, rapidistii stiu cine este potrivit sa-i ia locul in defensiva Romaniei. "Eu unul cel mai potrivit pentru postul lui Cristi Chivu il vad pe Maftei, insa, selectionerul este cel care decide", a declarat Ionut Mazilu. De asemenea, Ianis Zicu nu a vrut sa vorbeasca despre o posibila convocare a sa: "Nu sint eu in masura sa spun daca merit sau nu sa fiu chemat la nationala".

"Vasluiul poate sa viseze"

Favoriti certi in meciul de astazi si in lupta pentru locul doi in campionat, rapidistii privesc cu ironie aspiratiile moldovenilor la o calificare in Europa. "Vasluiul are dreptul sa viseze la un loc de cupa europeana. Sint o echipa buna, insa noi mergem doar la victorie si nu ne intereseaza daca i-a stimulat Steaua sau altcineva, pentru ca, oricum, o sa invingem", a declarat Ianis Zicu. Atacantul va reveni, dupa ce a fost suspendat la meciul cu UTA.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.