Sahtior Donetk a fost eliminata din Cupa UEFA, primind gol in ultimele secunde ale prelungirilor partidei cu detinatoarea titlului, FC Sevilla. Autorul: goalkeeperul Palop!
Echipa antrenata de Mircea Lucescu, cu Marica titular si Rat introdus in minutul 44, a fost de doua ori in avantaj, dar a cedat in ultimele momente ale partidei. Cu un rezultat bun in tur, 2-2 la Sevilla, sahtior a scapat printre degete calificarea. in returul de joi, spaniolii s-au impus cu 3-2 si au obtinut calificarea in optimi.

Pentru ucraineni, norocul a suras in startul reprizei secunde. Brazilianul Matuzalem a deschis scorul cu o executie de generic, lovind mingea cu calcaiul, pe spate, in timp ce era in aer. Sevilla a revenit rapid, prin Maresca, insa un contraatac finalizat excelent de Elano in minutul 83 parea ca asigura un loc in optimi pentru "mineri". La 2-1, spaniolii s-au napustit asupra portii lui sust. Salvarea a venit cu putine secunde inainte de ultimul fluier al meciului. La ultimul corner al intalnirii, portarul spaniol Palop a urcat in careul lui sahtior si a marcat golul care a trimis meciul in prelungiri. Era minutul 94, iar elevii lui Mircea Lucescu au cazut psihic. Sevilla a profitat si Chevanton a marcat golul de 3-2 inca din prima repriza a prelungirilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.