Jeremie Njock spune ca are o problema cu alb-rosii, carora vrea sa le dea gol de citiva ani si nu reuseste Jeremie Njock spune ca are o problema cu alb-rosii, carora vrea sa le dea gol de citiva ani si nu reuseste.

Sport Total: Trei etape fara gol marcat pentru tine au insemnat tot atitea fara gol si pentru echipa. Nu crezi ca a sosit vremea sa marchezi si in campionat?

Jeremie Njock: Intr-adevar, a venit timpul sa dau si goluri, au trecut deja trei etape fara sa marchez si nu sint deloc fericit. Asta e, mai treci si prin perioade din acestea, ca atacant, insa vreau sa sparg gheata chiar in meciul cu Gloria.

Ce s-a intimplat in Stefan cel Mare, ai si ratat citeva ocazii, dintre care una imensa?

Asa e, mi-as fi dorit sa-mi fac un cadou mie insumi, fiindca a doua zi implineam 27 de ani, dar cred ca ar fi fost o bucurie foarte mare pentru suporteri. Am ratat si acea ocazie importanta, de fapt, am o problema in meciurile cu Dinamo, vreau sa le dau gol de citiva ani si nu reusesc. Poate data viitoare...

Cind echipa a jucat mai sus, mai ofensiv, ai avut si tu sanse mai multe de a marca, probabil cu Bistrita vei avea si mai multe...

In primele etape ne-am aparat mai mult si mi-a fost, intr-adevar, mai greu, dar pentru noi e important sa nu primim gol. Cu Dinamo s-a vazut ca am avut si ocazii, a fost un meci deschis, in care puteam sa luam trei puncte, insa cred ca e bine si ca am facut egal. Cu Bistrita nu mai avem nici o scuza, trebuie sa marcam.

Jucati primele cinci meciuri in deplasare, n-ai apucat inca sa redebutezi intr-un meci oficial pe Ion Oblemenco...

Ne-am obisnuit deja sa jucam numai in deplasare. E putin ciudat, dar nu avem ce face. Mi-e dor de publicul craiovean si sper ca in meciul cu CFR Cluj sa fie nebunie, sa fie stadionul plin, si noi sa le dam motiv de satisfactie fanilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.