La intilnirea de aseara cu liderii suporterilor stelisti, Mihai Stoica le-a promis acestora ca antrenorul care va veni in Ghencea, in cazul in care Olaroiu va fi demis, nu este Gica Hagi, asa cum se presupunea

Se pare ca managerul general se va orienta din nou catre un tehnician din strainatate. Se pare ca Meme si Zenga ar fi avut deja o discutie legata de revenirea ultimului in Ghencea.

Dupa ce Olaroiu a primit ultimatum din partea patronului Gigi Becali, adica partida cu Dinamo, de peste trei etape, e din ce in ce mai clar ca zilele lui Oli pe banca Stelei sint numarate. Asta pentru ca, si in eventualitatea unui bilant pozitiv cu FC Arges, Rapid si Dinamo, la primul pas gresit, antrenorul va fi demis de un patron din ce in ce mai capricios. Sau caruia ii e teama ca evolutiile Stelei il trag in jos in sondajele politice.

Primul pe lista lui Mihai Stoica, in cazul in care inevitabilul se va intimpla, este Walter Zenga, italianul care a mai stat pe banca stelistilor acum doi ani. Dupa ce l-a mai adus o data in Ghencea, rezultatele fiind de partea celor doi, Meme a insistat pe linga patronul Gigi Becali, cel care l-a alungat din Ghencea pe italian. Cei doi au si avut o discutie telefonica, in care se pare ca managerul general s-a interesat de conditiile in care Zenga isi poate rezilia contractul cu Al-Ain, echipa unde antreneaza acum.

Arabii nu sint foarte incintati de fostul portar al squdrei-azurra si ar fi mai mult decit incintati ca el sa plece. Italianul s-ar intoarce si pentru a-si lua o revansa morala in fata celor care l-au contestat dupa ce a parasit RomWALTER ZENGA:" Am mai zis ca as reveni doar la Steaua. Daca mi-ar propune cineva ceva concret, as veni la Steaua, pentru ca aici am cunoscut mari satisfactii."

Radoi: "Nu e criza"

Intr-un interviu acordat postului de televiziune Antena 1, capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, a facut citeva referiri la situatia Stelei de acum si a tinut sa lamureasca citeva dintre lucrurile care au aparut in mass-media. "Eu nu m-am certat cu nici un antrenor in vestiar, dar mi s-a creat o imagine falsa, de baiat rau. Daca bateam UTA, la Oradea, nu se mai vorbea de nici o criza, pentru ca eu nici acum nu cred ca se poate numi criza momentul prin care trecem", a spus Radoi.

Cit priveste sansele Stelei de a mai cistiga campionatul, capitanul din Ghencea e extrem de radical. "Nu-i mai ajungem pe cei de la Dinamo nici macar daca nu mai joaca, daca se opresc. Sigur ca Elton o sa ne ajute, se vede ca e brazilian, dar nu cred ca va fi indeajuns", a concluzionat Mirel.

In Cupa, cu Poli Timisoara

Dupa ce Steaua a trecut dramatic de Otelul Galati, in sferturile Cupei RomCyril Thereau, tot doua etape

Dupa ce Comisia de Disciplina a FRF i-a dat doua etape de suspendare francezului Cyril Thereau, pentru eliminarea din partida cu FC Vaslui, ieri, Comisia de Apel, acolo unde stelistii depusesera un memoriu, a mentinut decizia Comisiei de Disciplina. La judecata a fost prezent si Cosmin Olaroiu, antrenorul incercind sa-si apere elevul, fara succes insa. Astfel, Thereau va lipsi din garnitura Stelei si la partida cu FC Arges, dupa ce a pierdut-o si pe cea cu Farul, insa va evolua in meciurile cu rivalele Rapid si Dinamo.

"Nu-i mai sustinem!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a facut o afirmatie in stil propriu cu privire la suporterii Stelei. "Daca sint nemultumiti, sa nu mai vina la stadion", a spus latifundiarul din Pipera despre cei care au stat o ora in ninsoarea de la partida tur cu Villareal, din sezonul trecut al Cupei UEFA. Acestia nu au stat cu miinile in sin si, aseara, au avut o intrevedere cu Mihai Stoica si cu Cosmin Olaroiu, pentru a incerca sa inteleaga ce l-a facut pe patron sa dea asemenea declaratii.

Concluzia la care au ajuns liderii factiunilor a fost una care s-ar putea sa-i coste pe fotbalistii lui Olaroiu. Ei nu vor face deplasarea la Craiova, pentru a-si incuraja echipa in partida cu FC Arges. Mai mult, fanii ros-albastrilor par tentati sa mearga pe stadionul Giulesti, la meciul Rapid - Steaua, dar numai pentru a protesta intr-un mod original, mai exact, vor tacea pe parcursul intregii partide.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.