Iscodit pe seama zvonurilor ce-l dau drept succesorul lui Olaroiu pe banca tehnica a Stelei, fostul international Gica Hagi a lasat sa se inteleaga ca nu va mai trece mult pana cand se va reantoarce in Ghencea pentru a scoate echipa din criza

"Acum sunt in timpul liber, dar, normal, va sosi si ziua in care voi reveni. Cand? Vom vedea", a spus "Regele", care, recunoscut pentru afinitatile fata de culorile "ros-albastre", a facut si o radiografie a situatiei dificile traversata in aceasta perioada de echipa lui de suflet. "Rapid este singura echipa constanta.

Steaua si Dinamo trec printr-o perioada mai putin fericita. Dinamo isi permite, pentru ca are un avans mare, nu insa si Steaua. Echipa lui Oli risca foarte mult, trebuie sa-si schimbe atitudinea cat mai repede pentru ca altfel pierde si locul doi. Sigur, nici un stelist nu se va impaca vreodata cu gandul ca favoritii lor se afla la 16 puncte distanta de Dinamo, dar asta e acum. Este o situatie delicata, care trebuie gestionata cat mai bine, in caz contrar Steaua riscand, repet, sa piarda si locul doi sau trei din clasament", a subliniat Hagi, dispus sa preia gruparea din Ghencea chiar mai repede decat declarase initial, cand a precizat ca nu vrea sa mai repete greseala din trecut (cu Poli Timisoara) si daca va fi sa antreneze Steaua o va face doar din vara. Cum insa Cosmin Olaroiu are deja zilele numarate - patronul Gigi Becali anuntandu-l ca il va demite daca echipa nu castiga urmatoarele trei meciuri si nu revine pe locul doi - este foarte probabil ca fostul mare international sa cedeze pana la urma rugamintilor finului Becali si sa preia formatia campioana imediat ce Oli isi va face valizele.

Olaroiu ar putea pleca dupa meciul cu FC Arges

Faptul ca Hagi este la un pas de a prelua banca tehnica a Stelei nu mai constituie nici un secret pentru nimeni. Nici macar pentru Cosmin Olaroiu, care, considerat "depasit de situatie", se gandeste sa plece de unul singur si sa nu mai astepte astfel termenul (de trei meciuri) stabilit de "prietenul" Gigi Becali. De altfel, plecand de la somatia patronului, cum ca va fi demis daca nu va castiga urmatoarele trei partide (cu FC Arges, Rapid si Dinamo), Oli ar fi anuntat deja conducerea - conform zvonurilor din targ - ca, in cazul unui rezultat nefavorabil in disputa cu pitestenii, de sambata seara, va renunta la functie, fara a mai astepta astfel derby-urile cu Rapid si cu Dinamo.

Cu alte cuvinte, ramas si fara trei dintre colaboratorii sai de baza (maseurii Hippoliti, Codorean si medicul Nikos, dati afara inca de luni), actualul tehnician al "ros-albastrilor" si-a dat demisia in alb, urmand asadar sa-i predea steafeta lui Gica Hagi. Care - legat de temerile privind preluarea unei formatii aflata in plin campionat - ar accepta oferta imediat, cu conditia insa ca finul Becali sa nu-i stabileasca un obiectiv prea maret, iar din vara sa i se permita recladirea unui lot asemanator stilului sau


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.