Cea de-a patra editie a Dance Masters-ului tarii noastre se va desfasura in perioada 17-18 martie, la Sala Polivalenta din Capitala. La aceasta intrecere vor participa peste 450 de perechi, premiile totale fiind in valoare de 20.000 de euro, in timp ce organizarea a costat peste 60.000 de euro.

La conferinta de presa de ieri, Elisabeta Lipa si-a demonstrat calitatile de dansatoare, fosta medaliata olimpica si mondiala la canotaj fiind, pe rind, partenera a doi reputati maestri ai acestei discipline: Mihai Petre si Virgil Grigore.

"Abia acum imi dau seama ce am pierdut. Este un sport minunat. Daca nu voi primi nici o invitatie la acest Masters, o sa ma duc pe ascuns, ca sa fiu in tribuna si sa urmaresc spectacolul. Am incercat ca fiul meu sa practice dans sportiv, insa am vazut ca nu prea i-a placut nici lui. Oricum, nu-i timpul pierdut", a completat Lipa.

La start vor fi prezente 15 perechi din topul 50 mondial, premiera pentru o competitie de asemenea anvergura. La categoria standard, mari favoriti sint cistigatorii de anul trecut, italienii Frederico Di Toro - Genny Favero, in timp ce la sectiunea latino lupta pare a se da intre Valentin Voronov - Alina Imrekova (Rusia), Marek Swetik - Renata Dohnaska si Gediminas Grigonis - Justina Zemaitide.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.