Sport Total: Te bucuri ca, prin golul tau contra Stelei, ai urcat fosta ta echipa, CFR Cluj, pe locul trei?

Cosmin Tilinca: Eu am marcat pentru Farul, in primul rind. Ca s-a nimerit sa ajut indirect pe CFR este altceva. Dar ma bucur pentru fostii mei colegi, alaturi de care am petrecut atita timp si sint inca in relatii foarte bune cu ei. Din partea mea, sa se bata si pentru primul loc.

Regreti plecarea ta de la echipa ardeleana?

Normal ca imi pare rau. Cum spuneam, in primul rind pentru atmosfera de la Cluj si pentru faptul ca ma obisnuisem cu locurile. Dar, cum nu a fost dupa mine, si conducerea a decis ca nu mai este nevoie de mine la echipa, nu am mai avut ce face.

Ce parere ai despre grupul de fotbalisti straini care continua sa creasca la CFR?

Asta a fost politica clubului. Dar nu stiu citi mai pot aduce, ca deja nu prea mai sint romani pe acolo. Probabil, o sa se ajunga la o echipa in totalitate cosmopolita, poate chiar asta se vrea. Acum, daca joaca doi-trei in prima echipa.

Va veni partida intre actuala ta formatie, Farul, si echipa de care esti legat pina in 2010.

Vreau sa le demonstrez celor de la CFR ca au gresit in privinta mea. Acum sint aici si se poate intimpla orice la vara. Sa revin la CFR sau sa ramin aici. Depinde de cum voi juca in continuare. Desigur, ar fi nemaipomenit sa joc alaturi de CFR in cupele europene. Le doresc multa bafta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.